Άντρη Καραντώνη: Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια του μεγάλου της αδερφού! [εικόνα]


Άντρη Καραντώνη: Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια του μεγάλου της αδερφού! [εικόνα]

Ο αδερφός της παρουσιάστρια, Κώστας έγινε 33!  

Τα γενέθλιά του είχε χθες, 3 Μαρτίου ο μεγάλος αδερφός της Άντρης Καραντώνη, Κώστας και η παρουσιάστρια του ευχήθηκε και διαδικτυακά κάνοντας μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram με ένα κολάζ φωτογραφιών τους. 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας η οικογένεια Καραντώνη γιόρτασε τα γενέθλια του αγαπημένου τους προσώπου στο σπίτι σβήνοντας τα κεράκια και η παρουσιάστρια μοιράστηκε σε story τον εορτάζοντα να ποζάρει με την τούρτα του. 

Η Καραντώνη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν αναφέρθηκε στον αδερφό της και στα παιδικά της χρόνια, λέγοντας: “Είναι γνωστό ότι ο αδελφός μου, Κωνσταντίνος, από μικρός είχε διαγνωστεί με αυτισμό. Οπότε, αντιλαμβάνεσαι, μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια όπου τα προβλήματα υγείας ήταν τόσο μεγάλα, το να μην αγοράσω την κούκλα που ήθελα, δεν ήταν τόσο σημαντικό μπροστά σε αυτό που αντιμετώπιζε ο αδελφός μου. Κι αυτή η κατάσταση με ωρίμασε πάρα πολύ. Στερήθηκα μεν κάποια πράγματα από την παιδική μου ηλικία, αλλά ήταν ευλογία όλο αυτό που έζησα και ζω μέχρι σήμερα”. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα που εντοπίσαμε στα social media: 


 

Tags αντρη καραντωνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5444 s (233 Queries.) // Parse time: 1.2666 s // Total time: 4.8110 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X