Pizza amore mio!


Pizza amore mio!

Είτε κλασική είτε εξωτική, είτε με χοντρή βάση είτε με λεπτή και τραγανή, η πίτσα είναι αγαπημένη. Εμείς σου προτείνουμε αυτές που δοκιμάσαμε.

Λευκωσία
Forno mio

Λεπτόφυλλες πίτσες που θα σε ικανοποιήσουν στο έπακρο. Δοκίμασε τη value for money Pizza Margarita, τη Cyprus Special με χαλούμι, λούντζα, λουκάνικο και φρέσκο δυόσμο, τη Spinach & Feta, αλλά και την Italian delight με προσούτο και δροσερή ρόκα η οποία μπαίνει την ώρα του σερβιρίσματος.
Vegetarian: Επέλεξε ανάμεσα σε 7+1 υλικά.
(22384545) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 66.
Tavolino
Βρίσκεται στην οδό Ονασαγόρου και μυρίζει Ιταλία. Δοκίμασε τη San Danielle με σάλτσα ντομάτας, άκρως ποιοτική μοτσαρέλα και προσούτο ή την πεντανόστιμη Prosciutto e Rucola, για την παρασκευή της οποίας ψήνονται πρώτα με τη βάση η φρέσκια ντομάτα και η μοτσαρέλα και μετά μπαίνουν ωμά η ρόκα τα ντοματίνια και το προσούτο. Μια νέα προκλητική πίτσα είναι η 30Χ60, δηλαδή μπορείς να επιλέξεις τρεις διαφορετικές πίστες και να δημιουργήσεις μια πίτσα 30Χ60!
Vegetarian: Η Verture, που θα ενθουσιάσει τους χορτοφάγους, περιέχει κόκκινες πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκύθι, ενώ το συναρπαστικό είναι ότι τα λαχανικά πρώτα ψήνονται στο γκριλ και μετά μπαίνουν στην πίτσα.
(22663199) Ονασαγόρου 35.
La Pasteria
Γνωστό στέκι των καλοφαγάδων που λατρεύουν την ιταλική κουζίνα. Από τις πίτσες, σου προτείνω τη Scamorza Prosciutto, με καπνιστό τυρί scamorza και φρεσκοκομμένο προσούτο Πάρμας, ή την Bianca con pesto, με λευκή λεπτή ζύμη -χωρίς ντομάτα-, με μοτσαρέλα, παρμεζάνα και σπιτικό πέστο. Μην παραλείψεις ωστόσο να δοκιμάσεις τη Marinara, με γαρίδες και καλαμάρι, μοτσαρέλα και μαϊντανό. Το νου σου όμως και στη χυμώδη Pizza Greca, με μοτσαρέλα, φρέσκια ντομάτα, μαύρες ελιές σε ροδέλες, φέτα, κάππαρη και κρεμμύδι.
Vegetarian: Η πίτσα με το όνομα Vegetariana θα σε κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Περιέχει μοτσαρέλα, φέτες ντομάτας, κρεμμύδι, μανιτάρια, πιπεριές και ελιές.
(22460460) Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 9.

Για Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο στο Time Out Cyprus.

Tags pizza, πιτσα, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0346 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2070 s // Total time: 2.2417 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X