Έλενα Τσαγκρινού - Mike: Οριστικός χωρισμός για το πρώην ζευγάρι


Έλενα Τσαγκρινού - Mike: Οριστικός χωρισμός για το πρώην ζευγάρι

Όλες οι πληροφορίες.

Την είδηση πως ήρθε το τέλος στη σχέση της Έλενας Τσαγκρινού και του Mike, πληροφορηθήκαμε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, okmag.gr, το πρωί της Τρίτης, 1 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο καλλιτέχνες χώρισαν οριστικά στα μέσα Φεβρουαρίου αν και η κρίση στη σχέση τους είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα.

Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού σχολιάζει πως ήταν μια κοινή απόφαση και πως υπήρξε στεναχώρια και από τις δύο πλευρές, τονίζοντας πως ήταν δυο νέοι άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ.

Ωστόσο το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας πως δεν υπήρχε ένταση στον χωρισμό τους, με την πρώην εκπρόσωπο μας στην Eurovision,να κράτησε επικοινωνία με τον τραγουδιστή, εξακολουθώντας ο ένας να ακολουθεί τον άλλον στο instagram.

Διαβάστε ακόμα: Mike: Ερμήνευσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο το "El Diablo" [βίντεο]

Φίλοι τους μάλιστα προσθέτουν: "Αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν, χρειάζονται τον χρόνο τους", μάλιστα παραδέχθηκαν πως μάλλον ο χωρισμός τους είναι οριστικός. "Είχαν χωρίσει και ξανά στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως η σχέση φαίνεται πως είχε κάνει τον κύκλο της"

Άλλες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι η 27χρονη τραγουδίστρια, έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, με τον Mike να περνάει αυτό το διάστημα τον χρόνο του στο Amsterdam.

Tags Έλενα Τσαγκρινού, διασημοι, gossip, showbiz, celebritites, χωρισμος, σταυρωτο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0419 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3659 s // Total time: 3.4078 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X