Στα παρασκήνια της εορταστικής εκπομπής του "Ήρθε κι Έδεσε" για την Καθαρά Δευτέρα [εικόνες & βίντεο]


Στα παρασκήνια της εορταστικής εκπομπής του "Ήρθε κι Έδεσε" για την Καθαρά Δευτέρα [εικόνες & βίντεο]

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας.

Διαφορετικό αέρα, πιο γιορτινό και ανεβαστικό, έχει το special επεισόδιο που ετοίμασε το “Ήρθε κι Έδεσε”, για εμάς, σήμερα Δευτέρα, 7 Μαρτίου.

Η πρωινή αγαπημένη ψυχαγωγική συνήθεια, το αχτύπητο δίδυμο της κυπριακής τηλεόρασης και της τηλεόρασης, ΣΙΓΜΑ, Ανδρέας Δημητρόπουλος και Γιώτα Δαμιανού, μας ετοίμασαν μια άκρως μοναδική εκπομπή, προσαρμοσμένη στην Καθαρά Δευτέρα.

Εμείς, τρυπώσαμε στα παρασκήνια των γυρισμάτων, και καταγράψαμε λεπτό προς λεπτό την όλη εκπομπή, και όλα όσα φρόντισαν να παρουσιάσουν στους τηλεθεατές, η ομάδα του "Ηρθε και Έδεσε", με πολλές εκπλήξεις και φυσικά πολύ γέλιο, διασκέδαση και τραγούδι.

Το “Ήρθε κι Έδεσε”, την Καθαρά Δευτέρα, λοιπόν, ντύνεται μουσικά υπό τους ήχους του Χρυσόστομου Φυλακτού, με τους παρουσιαστές να τολμούν να πάρουν το μικρόφωνο και να το ρίχνουν στο τραγούδι.

Ακολούθως μετά θα δείτε την προσπάθεια της Γιώτας Δαμιανού, να πετάξει χαρταετό μαζί με την Κριστιάνα Γεωργίου, και όσο για το γεγονός αν τελικά τα κατάφερε, αυτό θα το αφήσουμε ως έκπληξη, μιας και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

Ενώ πέραν όσων άλλων πρόκειται να δούμε, η μαγειρική ενότητα δεν θα μπορούσε να παραληφθεί, με την Γιώτα να μπαίνει στο βασίλειο της, την κουζίνα, και να μας παρουσιάζει την ιδιαίτερη της συνταγή, η οποία φέρει τον ευφάνταστο τίτλο “Λαγαν…ιάσαμε”. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες και το βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Tags ηρθε κι εδεσε, gossip, showbiz, celebrities, εκπομπη, καθαρα δευτερα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3447 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4097 s // Total time: 2.7544 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X