Γυναίκα… αυτό το πλάσμα! 


Γυναίκα… αυτό το πλάσμα! 

Ο πολυσύνθετος ρόλος της τον 21ο αιώνα!   

Η γυναίκα είναι ένα πλάσμα που με το πέρασμα των χρόνων και των αιώνων έχει καταφέρει μέσα από αγώνες να βρίσκεται στη θέση που της αξίζει στην κοινωνία, τη θέση που κατεξοχήν θα έπρεπε να ήταν αυτονόητη, ωστόσο, χρειάστηκαν μάχες προκειμένου να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και να έχει ίσες ευκαιρίες. 

Πρόκειται επίσης, για ένα πλάσμα με πολλαπλούς ρόλους που καταφέρνει να τους συνδυάζει με “μαγικό” τρόπο. Είναι γυναίκα, μητέρα, αδερφή, κόρη, σύζυγος, επαγγελματίας και πολλά άλλα και ταυτόχρονα μπορεί να συνδυάσει δυναμισμό, τρυφερότητα και ενσυναίσθηση. 

Για αυτή τη γυναίκα έχει καθιερωθεί η 8η Μαρτίου ως η Ημέρα της Γυναίκας και η Nova Cyprus ετοίμασε αποκλειστικά για την ερχόμενη Τρίτη ένα υπέροχο αφιέρωμα με ταινίες που αναδεικνύουν έναν κόσμο στον οποίο υπάρχει ισότητα και από τον οποίο λείπουν οι διακρίσεις, τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις.

Το αφιέρωμα που θα προβληθεί από το κανάλι Novalifε, συμπεριλαμβάνει τις ακόλουθες ταινίες: την αληθινή ιστορία που αφηγείται η ταινία “Dream Horse” (16:20) όπου στο επίκεντρο βρίσκεται η γυναικεία πυγμή και αποφασιστικότητα, το δράμα “Sweetness in the Belly” (19:15) όπου κυριαρχεί μία συγκινητική ιστορία επιβίωσης, η φεμινιστική ταινία “The Glorias” (21:00) για τη ζωή και το έργο της Γκλόρια Στάινεμ, και τέλος η ταινία “Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον Μπίλι Χόλιντεϊ (The United States vs. Billie Holiday)” (23:20), με την Andra Day να είναι συγκλονιστική στο ρόλο της Μπίλι Χόλιντεϊ. 
 

Tags ημέρα της γυναίκας, nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1162 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3907 s // Total time: 2.5069 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X