Tόνυ Μαυρίδης: Έχασε 19 κιλά και ούτε που θα αναγνωρίσεις τον πρώην της Έλενας Παπαρίζου


Tόνυ Μαυρίδης: Έχασε 19 κιλά και ούτε που θα αναγνωρίσεις τον πρώην της Έλενας Παπαρίζου

Είναι άλλος άνθρωπος

Τον Τόνυ Μαυρίδη τον γνωρίσαμε μέσα από την 9χρονη σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου. Συγκεκριμένα ήταν ζευγάρι από το 1999 μέχρι το 2008 και η σχέση τους απασχολούσε συνεχώς τα lifestyle ΜΜΕ σε Κύπρο και Ελλάδα. 

Όπως έχει πει σε συνέντευξη του πριν μερικά χρόνια είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με το άγχος του και είχε λάβει φαρμακευτική αγωγή, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να πάρει κάποια κιλά.  "Εγώ όταν βάλω κάτι στο κεφάλι μου θέλω να το πετύχω. Μετά το 2005 που η Παπαρίζου κέρδισε τη Eurovision της είπα ότι δεν έπρεπε να επαναπαυτούμε επειδή φτάσαμε στην κορυφή, αλλά ότι έπρεπε να κρατηθούμε εκεί και να μείνουμε ψηλά… Δεν μπόρεσα να χειριστώ, όμως, τόσο μεγάλη επιτυχία, τη χειρίστηκα όσο μπορούσα… Είχα τρελαθεί, το τηλέφωνό μου χτυπούσε διαρκώς, μας ζητούσαν συνεργασίες και έπρεπε να τους κουμαντάρω όλους στην εντέλεια, αλλιώς δεν θα συγχωρούσα στον εαυτό μου το ελάχιστο λάθος… Εμένα στόχος μου ήταν να γίνει η Έλενα η καλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας, να τις φάει όλες, με την καλή έννοια… Δεν κοιμόμουνα, δεν έτρωγα, έπινα καφέ, έπαιρνα αναβολικά. Για να καταπολεμήσω το άγχος μου, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που με έπιαναν κρατιόμουνα με χάπια, για ένα διάστημα έμεινα εκτός για να ηρεμήσω… Το 2008 ζούσα κλεισμένος σε ένα στούντιο, αυτή ήταν η ψυχοθεραπεία μου, με ψυχοφάρμακα και ηρεμιστικά, πήρα 36 κιλά από τα χάπια".

Σήμερα ο Τόνυ Μαυρίδης είναι άλλος άνθρωπος. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Καραμπατζάκη και αποκάλυψε πως έχασε 19 κιλά. Δείτε σε εικόνες στην πιο κάτω gallery πως είναι σήμερα:

Tags τονυ μαυριδης, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3365 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2898 s // Total time: 2.6263 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X