Μάριος Πρίαμος: Βρέθηκε στην Ουκρανία για γυρίσματα – Το μήνυμα του συγκλονίζει [βίντεο]


Μάριος Πρίαμος: Βρέθηκε στην Ουκρανία για γυρίσματα – Το μήνυμα του συγκλονίζει [βίντεο]

“Μία βιβλική καταστροφή δίχως άλλο”

Την δικιά του προσωπική κατάθεση με αφορμή την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, κάνει μέσα από ένα post που συγκινεί ο Μάριος Πρίαμος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το μεσημέρι της Πέμπτης, 24 Φεβρουαρίου.

Ο γνωστός Κύπριος παρουσιαστής, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγο διάστημα στην Ουκρανία για να κινηματογραφήσει με την εκπομπή “Passenger” το πυρηνικό δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ , το οποίο μεταδόθηκε μέσα από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, καταθέτει φανερά φορτισμένος συναισθηματικά τα όσα έζησε αλλά και όσα βλέπει να συμβαίνουν στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας

Διαβάστε ακόμα: Πρωτιά για το "Passenger" και τον Μάριο Πρίαμο [εικόνα]

Συγκεκριμένα σχολιάζει τα ακόλουθα στην ανάρτησή του: Πριν μερικούς μήνες βρέθηκα στην Ουκρανία για να κινηματογραφήσουμε με την εκπομπή μου το πυρηνικό δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ .Γνώρισα Ανθρώπους , έκανα φίλους .Σαν επίλογο τις εκπομπής είπα πως η φύση μαζί με τον άνθρωπο θα παλέψουν να ξεπεράσουν αυτό το σκόπελο και να δώσουν συνέχεια στην ζωή που περιμένει να ΑΝΘΗΣΗ .Λίγους μήνες μετά Εισβολή και Πολεμος και τελικά η ιστορία επαναλαμβάνετε όπως και με την Κύπρο μας. Θεέ μου βοήθησε μας γιατί οι άνθρωποι είμαστε οτι χειρότερο σε αυτή την ζωή". Δείτε την ανάρτηση πιο κάτω:

Tags μάριος πριαμος, gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, μηνυμα, πολεμος, ΟΥΚΡΑΝΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9202 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4338 s // Total time: 3.3540 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X