Το μήνυμα που έστειλε on air η Ελένη Μενεγάκη στον Cristiano Ronaldo [βίντεο]


Το μήνυμα που έστειλε on air η Ελένη Μενεγάκη στον Cristiano Ronaldo [βίντεο]

Η αφορμή που της δόθηκε!

Το γεγονός πως ο Cristiano Ronaldo, έφτασε τους 400 εκατομμύρια followers στο instagram, γίνοντας έτσι ο πρώτος άνθρωπος ανά το παγκόσμιο με τους περισσότερους ακόλουθους, σχολίασε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, χθες, Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, μένοντας αναύδη αρχικά σχολίασε: "Κάτι κάνει καλά και έχει τόση απήχηση στο κοινό", ενώ στη συνέχεια, αφού είδε το video που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που ευχαριστούσε τους followers του, η Ελένη παρατήρησε ότι φορά Dior και του έστειλε μήνυμα.

Διαβάστε ακόμα: Επώνυμος Έλληνας σε Ελένη Μενεγάκη: "Όποτε σε συναντώ έχω μια περίεργη ταχυπαλμία" [βίντεο]

Συγκεκριμένα του σχολίασε: "Kάτι κάνει καλά και έχει τόση απήχηση στο κοινό", ενώ αφού είδε το βίντεο του ποδοσφαιριστή που ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους, δήλωσε: "Kαλέ θα τρελαθώ! Φορά Dior. Και εμείς thank you, αλλά Christian θα ήθελα να ξέρω αν φοράς και το άρωμα Dior, γιατί ωραία η μπλούζα το άρωμα όμως; Σου έχει πει κανείς ότι έχει κυκλοφορήσει και γίνεται χαμός; Δεν νομίζω να σε πειράζει που πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση ο Pattinson". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, ελενη μενεγακη, cristiano ronaldo, hollywood, followers


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7588 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3339 s // Total time: 3.0927 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X