Νίνο Ξυπολυτάς: "Πέρασα από έναν μεγάλο πόλεμο" [βίντεο]


Νίνο Ξυπολυτάς: "Πέρασα από έναν μεγάλο πόλεμο" [βίντεο]

H σπάνια εμφάνιση του που έκανε μπροστά στις κάμερες.

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" ήταν το απόγευμα της Τρίτης, 22 Φεβρουαρίου, ο Νίνο. 

Ο Έλληνας καλλιτέχνης πραγματοποίησε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, μιας και αξίζει να αναφέρουμε πως ο Νίνο είχε πέντε χρόνια να εμφανιστεί δημόσια σε εκπομπές. 

Διαβάστε ακόμα: Νίνο Ξυπολυτάς: Μόλις μας αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό του βήμα [εικόνα]

O τραγουδιστής ανάμεσα σε όλα όσα είπε, αναφέρθηκε στο πως έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του η φήμη του κακού παιδιού εξηγώντας ταυτόχρονα και τον λόγο που επιλέγει όλα αυτά τα χρόνια να μην μιλάει σε εκπομπές.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Δεν περίμενε κανείς ότι θα είμαι 20 χρόνια στον χώρο. Πέρασα από έναν μεγάλο πόλεμο. Δε το θυμάται κανείς αλλά όσοι είναι στον χώρο το ξέρουν. Όταν μπήκα στο Fame Story το 2022 η επικαιρότητα ήμασταν εμείς. Είχαμε όμως μια πολύ κακή επικαιρότητα. Δε μας ήθελαν καθόλου. Έλεγαν, “τι είναι αυτά τα σκουπίδια”. Την επόμενη χρονιά πάλι το ίδιο και ξανά.Και εκεί μέσα σε αυτά τα χρόνια δημιουργήθηκε και αυτός ο περίεργος χαρακτήρας που λες εσύ γιατί δεν ήθελα να συμμετάσχω σε αυτή την κακή επικαιρότητα. Έλεγαν, “είναι ψωνισμένος, δε μας μιλάει”. Τι να μιλήσω; Αφού με έβριζαν  όλη μέρα. Δε μίλαγα σε κανέναν, δεν πήγαινα σε καμία εκπομπή και εκεί πάνω στηρίχθηκε ένα προφίλ κακού παιδιού. Απλά και μόνο επειδή δεν ήθελα να συμμετέχω σε όλο αυτό το βατερλό". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags διασημοι, νινο ξυπολυτας, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7757 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2893 s // Total time: 3.0650 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X