"Survivor": Η αναφορά του Γιώργου Λιανού στην Ασημίνα για τον Χρήστο Δάντη που την έκανε να κλάψει [βίντεο]


"Survivor": Η αναφορά του Γιώργου Λιανού στην Ασημίνα για τον Χρήστο Δάντη που την έκανε να κλάψει [βίντεο]

\"Σου έχει στείλει μήνυμα ο Χρήστος\"

Αναφορά στον Χρήστο Δάντη και στη σχέση του με την Μαχήτρια Ασημίνα Χατζηανδρέου, έκανε στο χθεσινο επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής με αφορμή το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, θέλησε να μάθει ποια είναι τα συναισθήματά των παικτών και των δυο ομάδων, για το γεγονός ότι θα είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμα: "Survivor": Ο Απόστολος Ρουβάς με δάκρυα στα μάτια ζητάει συγνώμη από τον πατέρα του [βίντεο]

Δίνοντας τον λόγο στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο παρουσιαστής του reality σχολίασε τα εξής: "Ασημίνα επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά. Ξέρω ότι είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, πόσο σου έχει λείψει να αντλήσεις τη δύναμη από αυτόν τον άνθρωπο;

Με την ίδια να απάνατα τα εξής: "Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Δεν θέλω να κλαίω. Μου είχε πει να μην κλαίω γιατί είμαι άσχημη όταν κλαίω και συνέχεια κλαίω και δεν τον έχω ακούσει σε καμία περίπτωση. Ήταν το στήριγμά μου εκεί έξω. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου αλλά όταν έρχεται αυτό το έπαθλο σηκώνομαι το πρωί και τρέμω ολόκληρη. Όταν είναι το έπαθλο επικοινωνίας στους στόχους έχω πάρα πολύ άγχος".

Στο τέλος ο Γιώργος Λιανός της ανακοίνωσε: "Αν κερδίσετε σήμερα σου έχει στείλει μήνυμα ο Χρήστος". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags ασημινα, Χρήστος Δάντης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1236 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3186 s // Total time: 3.4422 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X