Μαρία Τσιάκκα: Εξομολογείται πως είναι να συνεργάζεται με τους γονείς της, Γιώργο Τσιάκκα και Χριστίνα Παυλίδου 


Μαρία Τσιάκκα: Εξομολογείται πως είναι να συνεργάζεται με τους γονείς της, Γιώργο Τσιάκκα και Χριστίνα Παυλίδου 

Είναι αυστηρός ο μπαμπάς της ως επαγγελματίας;   

Τα καλλιτεχνικά βήματα της οικογένειάς της ακολούθησε η Μαρία Τσιάκκα, η οποία σπουδάζει υποκριτική και αυτό το διάστημα συμμετέχει στη σειρά που πραγματεύεται τη ζωή του Άγιου Παϊσιου και ως εκ τούτου συνεργάζεται με τους γονείς της.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Παυλίδου – Μαρία Τσιάκκα: Μαμά και κόρη κάνουν πρόβες μαζί στο σπίτι! 

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Down Town” και στην Τάνια Νεοκλέους, ανέφερε όσον αφορά στη συνεργασία με τους γονείς της: “Από μικρή έχω μάθει πως αλλιώς είναι η σχέση με τους γονείς μου στο σπίτι και αλλιώς όταν κάνουμε γύρισμα. Δεν είχα την πολυτέλεια να γκρινιάζω ή να θέλω τη μαμά μου. Άρα τώρα πια σε αυτή την ηλικία, είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι στη δουλειά είμαστε συνεργάτες και όχι η κόρη με τη μαμά της ή η κόρη του σεναριογράφου”.

Κατόπιν, μιλώντας για τον πατέρα της, είπε: “Και στα δύο είναι αυστηρός (σ.σ. ως μπαμπάς και ως συνεργάτης). Αλλά από μικρή με εκπαίδευσε σκληρά στον επαγγελματικό τομέα. Τώρα καταλαβαίνω πόσο καλό μου έκανε αυτή η αυστηρότητα”.

Photo Credits: Instagram @christinapavlidou_officialpage

Tags μαρια τσιακκα, χριστίνα παυλίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, γιωργος τσιακκας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9522 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5857 s // Total time: 3.5379 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X