Alexandra Daddario - Ross Butler: Θα είναι οι ambassadors των φετινών SAG Awards!


Alexandra Daddario - Ross Butler: Θα είναι οι ambassadors των φετινών SAG Awards!

Θα μεταδίδουν όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια!

Τα φετινά SAG Awards που αναμένεται να “κλέψουν” τις εντυπώσεις με τις λαμπερές παρουσίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί αλλά και με τις βραβεύσεις που όλος ο πλανήτης περιμένει με ανυπομονησία, έρχονται στις 28 Φεβρουαρίου, όπου θα πραγματοποιηθούν στη Santa Monica, στην California. 

Ως ambassadors του φετινού θεσμού έχουν ορισθεί οι ηθοποιοί Alexandra Daddario και Ross Butler, οι οποίοι θα διοχετεύουν στο κοινό αποκλειστικό υλικό από τα παρασκήνια. 

Το δίδυμο επιλέχτηκε ως “ηθοποιοί που αποτελούν παράδειγμα των υπέρτατων αξιών του επαγγέλματος και αποτελούν θετικά πρότυπα για την επόμενη γενιά ερμηνευτών”, σύμφωνα με ανακοίνωση. “Αυτά τα άτομα χρησιμοποιούν ενεργά την πλατφόρμα τους για να υποστηρίξουν ανθρωπιστικές και δημόσιες προσπάθειες”.

Τα SAG Awards θα έχετε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσετε ζωντανά στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, 28 Φεβρουαρίου μέσω της Nova Cyprus, από το κανάλι Novacinema1 με τον σχολιασμό της Πόλυς Λυκούργου και του Χρίστου Καούρη καθώς επίσης και το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 22:00 με ελληνικούς υπότιτλους. Επιπλέον, τα βραβεία θα μεταδοθούν ζωντανά και από το κανάλι των βραβείων της Nova Cyprus, Νοvastars την ίδια ώρα. 

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που είναι υποψήφιοι για ένα SAG αγαλματίδιο είναι μεταξύ άλλων οι Cynthia Erivo, Sandra Oh, Steve Martin και Jennifer Aniston. 


 

Tags sag awards, nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8288 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3819 s // Total time: 3.2108 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X