Αγγελική Ηλιάδη: Μιλάει για τη σχέση της με τον Γρηγόρη από τη “Φάρμα” και αποκαλύπτει αν τον γνώρισε στους γιους της


Αγγελική Ηλιάδη: Μιλάει για τη σχέση της με τον Γρηγόρη από τη “Φάρμα” και αποκαλύπτει αν τον γνώρισε στους γιους της

Ετοιμάζεται να μετακομίσει Αθήνα για χάρη της τραγουδίστριας.  

Φιλοξενούμενη στο “Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, 21 Φεβρουαρίου η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ειδύλλιο που αναπτύχθηκε μέσα στη “Φάρμα” με τον συμπαίκτη της Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι είναι ζευγάρι, λέγοντας: “Σοκαρίστηκες που μας είδες να φιλιόμαστε; Πρώτη φορά βλέπεις κάποιους να φιλιούνται; Τι σημαίνει reality; Αληθινή ζωή. Ξέρετε πολύ καλά τόσα χρόνια ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μασάω, δεν κολλάω. Αυτό που είμαι θα είμαι και στην “Φάρμα”. Δεν χρειάζεται να καταπιεστώ, αυτή είμαι. Είμαι σίγουρη για αυτά που κάνω. Δεν είπα ότι ερωτεύτηκα. Ξεκίνησε ένα φλερτ με τον Γρηγόρη και είδατε αυτό που είδατε. Είμαστε μαζί με τον Γρηγόρη και είμαστε πολύ καλά. 

Αυτά τα πράγματα έρχονται φυσικά. Από την αρχή υπήρχε κάτι με τον Γρηγόρη, μια αμηχανία. Το ένα έφερε το άλλο… Το μόνο που είχα στο μυαλό μου βγαίνοντας ήταν να βρεθώ στο πλευρό της οικογένειας μου. Όταν πέρασε αυτό το κομμάτι και ήμουν ψύχραιμη, στεναχωριόμουν που δεν ήμουν μαζί με τους συμπαίκτες μου. Μου έλειπε ο Γρηγόρης και η Σάσα. Ο Γρηγόρης θα μετακομίσει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, δεν μου αρέσουν οι αποστάσεις”.

Κατόπιν, εξομολογήθηκε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γνωρίσει τον σύντροφό της στους δύο της γιους, Μπάμπη και Βασίλη. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 


 

Tags αγγελική ηλιάδη, γρηγορης αναστασιαδης, διασημοι, σχεση, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7228 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3066 s // Total time: 3.0293 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X