Μαρίνα Μανδρή: Μιλάει για τα παιδιά της και εξομολογείται πως είναι ο Προκόπης Αγαθοκλέους ως πατέρας 


Μαρίνα Μανδρή: Μιλάει για τα παιδιά της και εξομολογείται πως είναι ο Προκόπης Αγαθοκλέους ως πατέρας 

“Θήλασα τα παιδιά μου για περισσότερα από τέσσερα χρόνια”  

Η Μαρίνα Μανδρή συγκαταλέγεται στις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας και πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στην Τώνια Σταυρινού. 

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα λέγοντας: “Άλλαξε τη ζωή μου 180 μοίρες. Θήλασα τα παιδιά μου για περισσότερα από τέσσερα χρόνια και μόλις άρχισα τη διαδικασία για να κόψω τον βραδινό θηλασμό στον γιο μου. Αυτό σημαίνει ότι για πολλά χρόνια το σώμα μου δεν ήταν καν δικό μου. Από τότε που έγινα μητέρα, θα έλεγα μόλις που έχω αρχίσει να ανακτώ την ανεξαρτησία μου. Η μητρότητα είναι δύσκολο “σπορ”.

Κατόπιν, κληθείσα να μιλήσει για τον σύζυγό της, Προκόπη Αγαθοκλέους για το πώς είναι στον ρόλο του ως μπαμπάς, εξομολογήθηκε: “Ήρεμος και γεμάτος αγάπη. Και είναι ένας άνθρωπος που με ό,τι καταπιάνεται το κάνει πάρα πολύ καλά. Δεν βαριέται και δεν κουράζεται ποτέ. Τον ζηλεύω για αυτό. Εγώ είμαι λίγο πιο ράθυμη. Ο Προκόπης είναι ακριβώς το αντίθετο, ακούραστος. Δεν σταματάει ποτέ”.
 

Tags μαρινα μανδρη, προκοης αγαθοκλεους, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9313 s (232 Queries.) // Parse time: 0.4019 s // Total time: 3.3332 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X