Mάρα Κωνσταντίνου: Πως σχολιάζει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της μέχρι στιγμής;


Mάρα Κωνσταντίνου: Πως σχολιάζει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της μέχρι στιγμής;

Πως το αντιμετωπίζει το κανάλι;

Συνέντευξη στο περιοδικό “Tv capuccino”, και στην δημοσιογράφο, Χριστοθέα Ιακώβου, παραχώρησε συνέντευξη η Μάρα Κωνσταντίνου.

Η Κύπρια ηθοποιός, φέτος ανέλαβε τα ηνία μιας μουσικής εκπομπής στο ΡΙΚ, η οποία φέρει τον τίτλο “Playlist”, με κάθε επεισόδιο να προσφέρει στον τηλεθεατή μια ξεχωριστή θεματολογία και παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμα: Μάρα Κωνσταντίνου: Όλα όσα αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή και δεν γνωρίζαμε [βίντεο]

Όσον αφορά στην ερώτηση που δέχθηκε για το γεγονός πως μέχρι στιγμής η εκπομπή δεν έχει την αναμενομένη ανταπόκριση από τον κοινό, η Μάρα Κωνσταντίνου απάντησε τα έξης: “Κάνω περίπου 20 χρόνια τηλεόραση και θεωρώ πως τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένα υποκειμενικό θέμα. Δεν μπορούν 420 μηχανάκια να καθορίζουν την τηλεθέαση όλου του πληθυσμού της Κύπρου. Παίρνω πολλά θετικά σχόλια στον δρόμο και από τους καλεσμένους, επομένως δεν βασίζομαι στα νούμερα. Ζούμε σε μια εποχή όπου ο κόσμος μπορεί να δει τηλεοπτικά προγράμματα οποιαδήποτε στιγμή κι από όποια πλατφόρμα και μέσο θέλει, δεν μετράει μόνο η μετάδοση στο κανάλι. Το κοινό έχει την αντίληψη να κρίνει. Με ένα γκάλοπ ίσως να προσεγγιζόταν ο πραγματικός παλμός μιας εκπομπής”.

Ενώ σχολίασε και πως το αντιμετωπίζει το κανάλι όλο αυτό, δηλώνοντας: “Bλέπει τα θετικά σχόλια και θεωρώ είναι ευχαριστημένο. Η διεύθυνση πιστεύει σε μένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Tags μαρα κωνσταντινου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, εκπομπη, ρικ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3762 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3077 s // Total time: 2.6839 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X