Δούκισσα Νομικού για τον σύζυγό της: "Είμαστε 8 χρόνια μαζί και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου" [βίντεο]


Δούκισσα Νομικού για τον σύζυγό της: "Είμαστε 8 χρόνια μαζί και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου" [βίντεο]

\"Το σώμα μου έγινε καλύτερο μετά τη γέννηση της Αναστασίας\".

Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2nightshow", βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 14 Φεβρουαρίου, η Δούκισσα Νομικού. 

Η εντυπωσιακή Ελληνίδα, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, και στη σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αλλά και τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία.

Διαβάστε ακόμα: Δούκισσα Νομικού: Δεν θα πιστεύετε τι είναι αυτό που κρατάει εκείνην και τον σύζυγό της ενωμένους και αγαπημένους [εικόνα]

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης για την καριέρα της στον χώρο του μόντελιγκ, της τηλεόρασης, την επαγγελματική συνεργασία με τον Θέμο Αναστασιάδη, αλλά και το πως είναι η καθημερινότητά της στο σπίτι, ως μητέρα και ως σύζυγος. 

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, είναι ελεύθερος αν θέλει. Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί.Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας".

Όσο για  τις αλλαγές στο σώμα της μετά τις δυο γέννες, αποκάλυψε: "Τώρα είμαι μαμά, με περισσότερες ευθύνες. Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες;Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, δουκισσα νομικου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8585 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3640 s // Total time: 2.2225 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X