Χάρης Βαρθακούρης: Πόζαρε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και αποκαλύπτει το παρασκήνιο! [εικόνες]


Χάρης Βαρθακούρης: Πόζαρε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και αποκαλύπτει το παρασκήνιο! [εικόνες]

Που πέτυχε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο τραγουδιστής;  

Στο νησί μας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Χάρης Βαρθακούρης προκειμένου να πραγματοποιήσει εμφάνιση σε private party, στο οποίο το παρών του βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. 

Ο τραγουδιστής επεσήμανε στην ανάρτησή του ποζάροντας με τον Πρόεδρο πως δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν, καθώς πριν από δυόμιση μήνες τον είχε συναντήσει ξανά με τον ίδιο τον κ. Αναστασιάδη μάλιστα να του ζητά να βγάλουν μία selfie μαζί.

“Την προηγούμενη εβδομάδα με βασίλισσες και πρίγκιπες και τώρα με προέδρους δημοκρατίας! Μα ποιος είμαι τελικά;;! Τον Νοέμβριο που μας πέρασε τραγούδησα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην Κύπρο και μπροστά-μπροστά καθόταν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριος Νίκος Αναστασιάδης. Την ώρα που ανέβαινα στη σκηνή, μού φωνάζει: Χάρη, μετά θέλω μια φωτογραφία μαζί σου.

Όμως έφυγε λίγο πριν τελειώσω κι επειδή η σκηνή ήταν υπερυψωμένη δεν βόλευε να βγάλουμε φωτογραφία εκείνη τη στιγμή και απλώς χαιρετηθήκαμε εξ αποστάσεως.

Το έφερε η τύχη όμως εχθές, δυόμιση μήνες μετά, να παραστώ και να τραγουδήσω σε χαλαρή συνάθροιση, μεταξύ λίγων και εκλεκτών φίλων, όπου, τσουπ, να ο πρόεδρος πάλι μπροστά μου! 

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε υπερυψωμένη σκηνή, οπότε όταν έπρεπε να αποχωρήσει, ήρθε να με χαιρετήσει και, επιτέλους, να γίνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα, και να βγάλουμε την πολυπόθητη φωτογραφία που σύντομα θα κοσμήσει το Προεδρικό Μέγαρο (στο κυλικείο από ο,τι μου είπαν. Έστω!).

Ο καλός ο πρόεδρος όμως φαίνεται κι από το πόσο καλά τραγουδάει.

Και ο κύριος Αναστασιάδης, μας εξέπληξε όλους (εμένα, τουλάχιστον, γιατί κατάλαβα ότι οι υπόλοιποι της παρέας το γνώριζαν ήδη) τραγουδώντας πολύ καλά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς από αυτό το μικρό στιγμιότυπο που ανεβάζω”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags χάρης βαρθακούρης, Νίκος Αναστασιάδης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5157 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2510 s // Total time: 2.7667 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X