Τα ομοφοβικά σχόλια που εισέπραξε πασίγνωστο πρόσωπο στην εικόνα που φιλάει τον σύντροφό του [εικόνες]


Τα ομοφοβικά σχόλια που εισέπραξε πασίγνωστο πρόσωπο στην εικόνα που φιλάει τον σύντροφό του [εικόνες]

“Είμαι gay. Η αγάπη πάντα νικά”  

Μία ερωτική φωτογραφία ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ανήρτησε ο σχεδιαστής του brand “Jacquemus”, όπου τον βλέπουμε σε τρυφερό ενσταντανέ με τον σύντροφό του. 

Κάτω από την ανάρτησή του αυτή εισέπραξε αρκετά ομοφοβικά σχόλια, μη κολακευτικά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, με τον ίδιο να μπαίνει στη διαδικασία να απαντάει σε κάποια από αυτά και να αναρωτιέται για την κοινωνία εν έτη 2022.

“Είμαι gay. Σταματάτε τα εμετικά εικονίδια. Διαβάστε κανένα βιβλίο. Η αγάπη πάντα νικά. Μεγάλωσα χωρίς ένα παράδειγμα gay ζευγαριού και ξέρω πόσο αναγκαίο είναι να είμαι ένα τέτοιο παράδειγμα για νέα παιδιά εκεί έξω. Θα παλέψουμε για αυτά, για να δείξουμε ότι η αγάπη πάντα νικά. Θα συνεχίσω να ποστάρω εικόνες με την αγάπη. Είστε όμορφοι, μην το ξεχνάτε αυτό”, έγραψε στις αναρτήσεις του. 

Κατόπιν, σχολιάζοντας σε σχόλιο που έλαβε από μία γυναίκα που επεσήμανε με όχι και τόσο κολακευτικό τρόπο ότι της άρεσαν οι τσάντες του, απάντησε: “Αν ήξερες μόνο πόσοι gay άνθρωποι δουλεύουν στην εταιρεία. Δεν σε θέλουμε ως ομοφοβική, πιθανή πελάτισσα. Δεν αξίζεις τα προϊόντα μας. Τελεία”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές αναρτήσεις: 
 

Tags Jacquemus, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5928 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3177 s // Total time: 2.9105 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X