Ανδρέας Γιόρτσιος: “Δεν ήταν τα χαμηλά νούμερα ο λόγος για να “κοπεί” η εκπομπή” [βίντεο]


Ανδρέας Γιόρτσιος: “Δεν ήταν τα χαμηλά νούμερα ο λόγος για να “κοπεί” η εκπομπή” [βίντεο]

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για τον λόγο της ολοκλήρωσης της συνεργασίας με το Omega.  

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος απασχόλησε πρόσφατα τα media αφότου έγινε γνωστή η διακοπή της εκπομπής του “OMG show” από το Omega. 

Ο παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” και στην Άννα Κριθαρίδου, όπου σχολίασε όλα όσα ακούστηκαν αποκαλύπτοντας πως τα χαμηλά νούμερα δεν ήταν ο λόγος που η εκπομπή του ολοκληρώθηκε.

“Όσον αφορά στους λόγους, ο μόνος λόγος που μίλησα για τα νούμερα ήταν γιατί κυκλοφόρησε αυτό το θέμα με τα χαμηλά νούμερα. Το κανάλι δεν επικαλέστηκε χαμηλά νούμερα. Εάν είχε επικαλεστεί χαμηλά νούμερα θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί η σχετική ρήτρα στο συμβόλαιό μου που δεν ενεργοποιήθηκε […] Δεν ήταν, λοιπόν ο λόγος για χαμηλά νούμερα. Σε ότι αφορά στους λόγους δεσμεύομαι ότι είναι μία εμπιστευτική συζήτηση και επιστολή που μου δόθηκε, την οποία δεσμεύομαι και από τους όρους του συμβολαίου να μην κοινοποιήσω και από τη στιγμή που το κανάλι δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση ή μία ανακοίνωση σε σχέση με τον τερματισμό, δεν θα μπω σε μία διαδικασία να πω τι έλεγε η επιστολή που μου δόθηκε”, αποκάλυψε ο ίδιος. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:  


 

Tags Ανδρεας Γιορτσιος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9677 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2185 s // Total time: 2.1862 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X