"Survivor": Το comeback της Κάτιας Ταραμπάνκο, οι αντιδράσεις, και οι τρεις νέοι παίκτες [βίντεο]


"Survivor": Το comeback της Κάτιας Ταραμπάνκο, οι αντιδράσεις, και οι τρεις νέοι παίκτες [βίντεο]

\"Η φετινή μου ομάδα μου φαίνεται χαμογελαστή και μου κάνει εντύπωση. Πέρσι υπήρχε άσχημη ψυχολογία\"

Όλο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του "Survivor", μιας και είδαμε τέσσερις νέες προσθήκες - αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο. 

Χαρακτηριστικά πετύχαμε την πολυαναμενόμενη είσοδο της πρώην παίκτριας, Κάτιας Ταραμπάνκο η οποία επέστρεψε στα γνώριμια λημέρια της, και την αντίδραση των κόκκινων όταν την είδαν στην ομάδα τους. 

Οι Διάσημοι την υποδέχθηκαν ένθερμα και με ενθουσιασμό, μιας και γνώριζαν το πόσο καλή παίκτρια είναι, ωστόσο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε μια άλλη άπόψη για αυτή την είσοδο, και την εκδήλωσε στην κάμερα.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής: "Σήμερα ήρθε και νέα παίκτρια στην ομάδα. Θα ήθελα πάρα πολύ να χαρώ παραπάνω, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν μπορώ να χαρώ υπερβολικά. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν μπήκε ένας άντρας, εφόσον αυτή τη στιγμή με την έλλειψη του Λάμπρου έχουμε μόνο δύο άντρες. 

Διαβάστε ακόμα: Λάμπρος Κωνσταντάρας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το "Survivor" [βίντεο]

Για την επιστροφή της το γνωστό μοντέλο σχολίασε: "Λοιπόν γύρισα. Survivor 2022. Γνώριμα τα μέρη, περίεργα τα συναισθήματα. Μου έλειψε. Ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε και χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Είχε ανοίξει ένας κύκλος πέρσι που κράτησε μόλις 3 εβδομάδες. Λόγω υγείας και μαζί με τους γιατρούς… με στείλανε πακετάκι σπίτι μου. Φέτος θέλω πολύ να κλείσει αυτός ο κύκλος με τον καλύτερο τρόπο και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Είμαι περήφανη που γυρνάω στην κόκκινη ομάδα  για άλλη μια φορά και είναι περίεργο που είμαι πίσω, αλλά ωραίο. Η φετινή μου ομάδα μου φαίνεται χαμογελαστή και μου κάνει εντύπωση. Πέρσι υπήρχε άσχημη ψυχολογία, πολύ πείνα , πολλές ήττες, πολλά κοκάλα, χάναμε κιλά από μέρα σε μέρα και φέτος βλέπω πως έχω σε ανθρώπους που έχουν διάθεση, ενέργεια και κερδίζουν".

Έτσι λίγο αργότερα και πριν το αγώνισμα επάθλου,ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε τους τρεις νέοι παίκτες που θα “εισβάλλουν” στις δύο ομάδες, οι οποιοί είναι ο Γιώργος Ταλάνστεβ και ο Τάκης Καραγκούνιας για τους Διάσημους και ο Άγγελος Πουλής στους Μαχητές. Δείτε τα βίντεο πιο κάτω:

 

Tags survivor, κατια Ταραμπάνκο, διασημοι, επιστροφη, ΠΑΙΚΤΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9100 s (278 Queries.) // Parse time: 0.4352 s // Total time: 3.3452 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X