Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ντυμένη στα λευκά μετά τον θάνατο της μητέρας της [βίντεο]


Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ντυμένη στα λευκά μετά τον θάνατο της μητέρας της [βίντεο]

Η ιδιαίτερη κίνηση που έκανε για να την τιμήσει.

Την επιστροφή της στην εκπομπή "Mega Καλημέρα", έκανε το πρωί του Σαββάτου, 12 Φεβρουαρίου,η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της, καλημέρισε τους τηλεθεατές της, μουδιασμένη αρχικά και μαγκωμένη, δηλώνοντας τα ακόλουθα: "Από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, 20 χρόνια τώρα, φοβόμουν τέτοιες στιγμές, πολύ δύσκολες. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς (τους συνεργάτες μου) για όλη αυτή την στήριξη και την βοήθεια που δώσατε, την εταιρεία παραγωγής, τον Νίκο Κοκλώνη και το κανάλι που από την πρώτη στιγμή με βοηθήσατε να το διαχειριστώ όλο αυτό, όσο μπορώ…".

Διαβάστε ακόμα: Σίσσυ Χρηστίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά την κηδεία της μητέρας της και η παρουσία φωτογράφων που τη δυσαρέστησε

Aργότερα μάλιστα ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα τα μηνύματα που έλαβε, σχολιάζοντας: "Ευχαριστώ και τον κόσμο που έχω λάβει απίστευτα μηνύματα αγάπης. Ήταν τεράστιο το κύμα αγάπης, δεν ξέρω τι να σας πω. Ευχαριστώ τον κόσμο με τον οποίο συνδέθηκα όλους αυτούς του μήνες. Μου περνάνε πολλές ιστορίες παιδιά γιατί είναι αλήθεια, μέχρι να έρθει στο σπίτι σου αυτή η αρρώστια, δεν καταλαβαίνεις…"

Aξίζει να σημειωθεί, πως η παρουσιάστρια αποφάσισε να ντυθεί στα λευκά φορώντας την μπλούζα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "Γυναίκες χωρίς σύνορα" στην οποία η μητέρα της υπήρξε ιδρυτικό μέλος. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags σισσυ χρηστιδου, μητερα, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0586 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3672 s // Total time: 2.4258 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X