Survivor: Βατραχάνθρωπος και μισθοφόρος! Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στους Μαχητές


Survivor: Βατραχάνθρωπος και μισθοφόρος! Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στους Μαχητές

\"Έχει φάει κονσέρβες σκύλου στην Υεμένη για να επιβιώσει...\"

O Τάκης Καραγκούνιας είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στην ομάδα των Μαχητών και θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια του Survivor. Όπως είδαμε και σε trailer το ερχόμενο Σάββατο θα κάνει την είσοδο της στους Διάσημους, η Κάτια Ταραμπάνκο. Σύμφωνα με την εκπομπή "Love it" ο Τάκης θα μπει στους Μαχητές και είναι βέβαιο πως θα τους βοηθήσει πολύ μιας και πίσω του υπάρχει ένα ισχυρό παρελθόν όσο αφορά τον τομέα της επιβίωσης. 

"Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος. Είναι 48 ετών, έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος του πολεμικού ναυτικού. Μετά την αποστρατεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία. Υπάρχει και μια ιστορία, όπου στην Ερυθρά Θάλασσα έμεινε 25 μέρες μόνο με μια χούφτα ρύζι.

Έχει φάει κονσέρβες σκύλου στην Υεμένη για να επιβιώσει και έχει μείνει τρεις μέρες εντελώς νηστικός μόνο με νερό στη Σομαλία. Έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία και έχει στεφθεί εφτά φορές πρωταθλητής και υπήρξε και μέλος της εθνικής ομάδας», είπε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας. Δείτε το βίντεο:

Tags survivor, gossip, showbiz cy, Τάκης Καραγκούνιας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5381 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2141 s // Total time: 2.7523 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X