Υποψηφιότητες Όσκαρ 2022: Η Nova πρωταγωνιστεί σε όλες τις premium κατηγορίες με συνολικά 15 υποψηφιότητες!


Υποψηφιότητες Όσκαρ 2022: Η Nova πρωταγωνιστεί σε όλες τις premium κατηγορίες με συνολικά 15 υποψηφιότητες!

7 υποψηφιότητες για το \"Belfast\", ανάμεσα τους, Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας

Οι ταινίες που έρχονται σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Novacinema απέσπασαν συνολικά 15 υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Όσκαρ σε όλες τις premium κατηγορίες! 
 
Το «Belfast», του Kenneth Branagh, έχει κερδίσει 7 υποψηφιότητες: Πρωτότυπου Σεναρίου, Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Kenneth Branagh, Καλύτερης Ταινίας, Β' Γυναικείου Ρόλου για την Judi Dench, Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Ciaran Hinds, Καλύτερου Ήχου & Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Η κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας της Elena Ferrante από τη σκηνοθέτιδα Maggie Gyllenhaal, «The Lost Daughter», είναι υποψήφια για 3 βραβεία: Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για την Olivia Colman, Β' Γυναικείου Ρόλου για την Jessie Buckley και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου. Η πολυαναμενόμενη ταινία του James Bond, «No time to Die», απέσπασε 3 υποψηφιότητες στις τεχνικές κατηγορίες Ήχου και Οπτικών Εφέ, καθώς επίσης και στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Το «Four Last Days» έλαβε 1 υποψηφιότητα στην κατηγορία Πρωτότυπου Τραγουδιού και το «Spider-Man: No Way Home» έλαβε 1 υποψηφιότητα για τα Οπτικά Εφέ.

Όλες οι παραπάνω ταινίες αποτελούν μέρος του προγράμματος καναλιών Novacinema για το 2022 και το 2023! 

Οι καλύτερες ταινίες είναι στη Nova Cyprus!
 

Tags nova cyprus, oscars


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4511 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2134 s // Total time: 2.6645 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X