Πάνος Νάτσης: Παίχτηκε η πρώτη παράσταση όπου πραταγωνιστούσε στο θέατρο σε βαρύ κλίμα [βίντεο]


Πάνος Νάτσης: Παίχτηκε η πρώτη παράσταση όπου πραταγωνιστούσε στο θέατρο σε βαρύ κλίμα [βίντεο]

Συγκινημένος όλος ο θίασος - Το μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ανέβηκε για πρώτη φορά δυο εβδομάδες μετά τον τραγικό χαμό του Πάνου Νάτση, η παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε: “Οποίος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι”, σε βαρύτατο κλίμα.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης, 9 Φεβρουαρίου, ο θίασος της παράστασης ήταν εκεί στο θέατρο Ήβη, για να τιμήσει τον αδικοχαμένο συνεργάτη τους, ενώ το παρών του έδωσε και ο αντικατάστασης του, όπως επίσης φυσικά και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος υπογράφει το σενάριο της παράστασης.

Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί για άλλη μια φορά η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση με κοινή τους εικόνα

Φανερά συγκινημένοι όλοι οι ηθοποιοί, ενσάρκωσαν για λίγο τον ρόλο τους, αφήνοντας πίσω τους το τραγικό αυτό συμβάν που τους στιγμάτισε, και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τιμώντας τον άνθρωπο που αγάπησαν και που πάντα θα έχουν στις καρδίες τους.

Μάλιστα αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, ο Γιώργος Καπουτζίδης και οι υπόλοιποι ηθοποιοί θέλησαν να απευθυνθούν στο κοινό που τους τίμησε με την παρουσία του εκείνο το δύσκολο βράδυ για αυτούς, και αναφέρθηκαν στον Πάνο Νάτση και στο τι παιδί ήταν, αλλά και στο τελευταίο βράδυ που βρέθηκαν όλοι μαζί του. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

Tags πανος νατσης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6134 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2448 s // Total time: 2.8582 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X