Έλια Ιωαννίδου: Μιλάει πρώτη φορά μετά τον ερχομό της κόρης της και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό


Έλια Ιωαννίδου: Μιλάει πρώτη φορά μετά τον ερχομό της κόρης της και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό

Η ηθοποιός βιώνει την απόλυτη ευτυχία!

Μανούλα έγινε την Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου η Έλια Ιωαννίδου υποδεχόμενη στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, την κόρη τους, Αμελί

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της, το πρωί της Τρίτης, 8 Φεβρουαρίου στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό και τη στιγμή που πήρε αγκαλιά τη μικρή της για πρώτη φορά. 

“Στη δική μας οικογένεια έχει λάμψει το φως. Ότι πιο όμορφο μπορούσε να συμβεί […] Κανονικά έπρεπε να γεννήσουμε 9 Φεβρουαρίου αλλά η Αμελίτσα μας βιάστηκε λίγο κι έτσι Παρασκευή, 4 του μήνα βγήκε, νύχτα – νύχτα […] Δεν θέλω να ακουστώ γραφική αλλά δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα (μόλις την πήρα στην αγκαλιά μου). Όταν είναι κάτι που θες πάρα πολύ, το να βλέπεις να συμβαίνει, να το αγγίζεις, να το νιώθεις, να το μυρίζεις, δεν έχει πιο όμορφο συναίσθημα […] Η γιαγιά τρελάθηκε […] Ο μπαμπάς ήταν έξω λόγω και των συνθηκών και λόγω του ότι δεν ήταν φυσιολογική γέννα, ήταν καισαρική… Αλλά καταγράψαμε όλες τις στιγμές για να μην χάσει τίποτα”, εξομολογήθηκε η ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

 

Tags Έλια Ιωαννίδου, κόρη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5292 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3254 s // Total time: 2.8546 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X