Η Άντρη Καραντώνη μιλάει για το εργασιακό bullying που βίωσε [βίντεο]


Η Άντρη Καραντώνη μιλάει για το εργασιακό bullying που βίωσε [βίντεο]

\"Έφτασα σε σημείο να αφήσω δουλειά, πήγαινα σπίτι και έκλαιγα\"

Την Άντρη Καραντώνη υποδέχθηκε ο Τάσος Ευαγγέλου στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα", όπως είδαμε χθες, Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου. 

Η Κύπρια παρουσιάστρια σε μια εξομολογητική συνέντευξη αναφέρθηκε σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματά της, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις που πρώτη φορά κάνει. 

Διαβάστε ακόμα: Άντρη Καραντώνη: “Τον τελευταίο χρόνο υπήρχαν στιγμές που ταρακουνήθηκα πολύ” [βίντεο]

Μεταξύ άλλων, η Άντρη Καραντώνη αναφέρεται στο εργασιακό bullying που βίωσε στο παρελθόν, αλλά και σε ένα περιστατικό που πέρασε δύσκολα στον επαγγελματικό της χώρο, δηλώνοντας τα εξής: "Δεν το έχω πει ποτέ αλλά η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια περίοδος όπου έγω είχα δεύτερο - τρίτο ρόλο, όμως μετέπειτα συνηδητοποίησα τι συνέβενε εκει πέρα. Με το ένα άτομο από τα δυο που μου συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο, μίλησα και μου ζήτησε και συγνώμη και το εκτίμησα[...]Πιάνω τον ευατό μου και του λέω γιατί ανέχεσουν τέτοιες συμπεριφορές, γιατί άφηνες τον ευατό σου να βιώσει τέτοιες στιγμές[...] Έφτασα σε σημείο να αφήσω δουλειά, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ άλλο, πήγαινα σπίτι και έκλαιγα". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags αντρη καραντωνη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2214 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3182 s // Total time: 2.5396 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X