Βαλάντης: Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά το "Survivor" και "άναψε" φωτιές! [βίντεο]


Βαλάντης: Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά το "Survivor" και "άναψε" φωτιές! [βίντεο]

“Δεν επιτρέπω να μου κάνετε αυτό τον χαρακτηρισμό εμένα”, είπε εκνευρισμένη η δημοσιογράφος που συνομίλησε μαζί του.   

Ο Βαλάντης βρέθηκε μέσω skype στο "Όλα Γκουντ”, ωστόσο υπήρξε μια διαμάχη μεταξύ του ίδιου και της Αφροδίτης Γραμμέλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα Θεία και είπε: "Στην Ευρυδίκη είπα ότι ο Θεός μάς δίνει δοκιμασίες στη ζωή μας ώστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Βεβαίως και λέγεται, το λέει ο Άγιος Παΐσιος".

Τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: "Μα τι λέτε τώρα; Δεν το πιστεύω". "Τι δεν πιστεύετε; Δεν πιστεύετε στον Θεό, μάλλον θέλετε να πείτε” της απάντησε ο τραγουδιστής.

"Δεν επιτρέπω να μου κάνετε αυτό τον χαρακτηρισμό εμένα" είπε η δημοσιογράφος με τον Βαλάντη να της λέει: "Να το πείτε τότε γιατί εγώ μιλάω με χριστιανικά λόγια και πρέπει ο άλλος να ακούει αν είναι Χριστιανός ή όχι".

Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε: "Εγώ μίλησα παραινετικά και με πολύ λύπη για αυτή την κοπέλα. Πρώτα από όλα, είμαστε και οι δύο παθόντες από μια ασθένεια και ευτυχώς αυτό το κορίτσι βγήκε αλώβητο από αυτή την ιστορία. Εγώ δεν βγήκα αλώβητος, έχασα το μισό νεφρό μου. Δεν ήμουν και επιθετικός απέναντι της ίσα ίσα της το ψιθύρισα γιατί εκείνη τη στιγμή χρησιμοποίησε πράγματα τα οποία είπε όπως ήθελε ακόμα και για τη σχέση που δεν ήταν έτσι όπως την παρουσίασε. Πραγματικά εκείνη τη στιγμή ένιωσα τόσο άσχημα που ήξερα πως ότι και να έλεγα θα με έβγαζαν τρελό". Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα (7.10): 

Πηγή: yupiii.gr 

Tags βαλάντης, διασημοι, ολα γκουντ, showbiz, gossip, celebrities, αφροδιτη γραμμέλη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0166 s // Total time: 0.0169 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X