Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε εικόνα της μετά το 10ο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε


Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε εικόνα της μετά το 10ο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε

Το μήνυμα που έστειλε από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Σε άλλη μια χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όπως η ίδια μας αποκάλυψε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το μεσημέρι της Πέμπτης, 3 Φεβρουαρίου.

Η Ιωάννα προκειμένου να επανέλθει στην κανονικότητα της, κάνει όλο αυτό το διάστημα απανωτά χειρουργεία ώστε να είναι και πάλι υγιής, με την αισιοδοξία και την πίστη της, ωστόσο,να μην την εγκαταλείπουν ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο χιονάνθρωπος που έφτιαξε στα χιόνια [εικόνα]

Αυτό είναι και το δέκατο χειρουργείο για την ίδια, ενώ στην εικόνα που ανήρτησε μαζί με τους ακόλουθούς της στα social media, την βλέπουμε να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, με τυλιγμένο το πρόσωπό της από τις γάζες. 

Στη λεζάντα του post της, η ίδια σχολίασε τα εξής: "H μια μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.. μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ..το παλεύω..Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια του". Δείτε πιο κάτω την εικόνα:

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Ιωάννα Παλιοσπύρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2510 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2608 s // Total time: 2.5118 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X