Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: "Ήταν σοκαριστικό, θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει"


Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: "Ήταν σοκαριστικό, θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει"

\"Ήταν κάτι τρομερά σοκαριστικό, ήταν ένα πολεμικό τοπίο, το οποίο μπήκε μέσα στο σπίτι μας\"

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ήταν μεταξύ των πληγέντων της ισχυρής έκρηξης στη Λεωφόρο Συγγρού, που συνέβη απέναντι από το σπίτι του, πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα όπως τόνισε ο ίδιος, πέρασαν μαζί με την σύζυγό του δύσκολες στιγμές, μιας και το σπίτι τους από την έκρηξη υπέστη αρκετά σοβαρές υλικές ζημιές.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ο απίστευτος τρόπος που ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορωνοιό [εικόνα]

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης ,2 Φεβρουαρίου, στην κοπή της πίτας της παράστασης όπου και πρωταγωνιστεί "Ο κουρέας της Σεβίλλης", ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα όσα έζησαν.

Συγκεκριμένα σχολίασε τα εξής: "Τα έζησα όλα τον πρώτο μήνα. Μας βρήκε ο κορωνοϊός τον Γενάρη. Ήταν εκρηκτικός μήνας για μένα. Δόξα το Θεό είμαστε καλά. Ζούμε πολύ περίεργες εποχές. Το ξέρουμε και το νιώθουμε όλοι μας. Ήταν κάτι τρομερά σοκαριστικό, ήταν ένα πολεμικό τοπίο, το οποίο μπήκε μέσα στο σπίτι μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει…Από τη στιγμή που γλιτώσαμε, προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Να μην το σκεφτόμαστε. Θα το έχουμε ως μία πολύ σοκαριστική ανάμνηση, αλλά με ένα τέλος καλό. Αν δεν ήταν γενική αργία, θα είχε σκοτωθεί πολύς κόσμος. Δεν έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές. Τα υλικά φτιάχνονται, από τη στιγμή που δεν χάθηκε ανθρώπινη ψυχή είμαστε χαρούμενοι"

 

Tags διασημοι, βασιλης χαραλαμποπουλος, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9333 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3624 s // Total time: 2.2956 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X