Μαργαρίτα Ζαχαρίου: Η σπάνια εξομολόγηση της ηθοποιού για τα παιδιά και τον σύζυγό της!


Μαργαρίτα Ζαχαρίου: Η σπάνια εξομολόγηση της ηθοποιού για τα παιδιά και τον σύζυγό της!

Μιλάει για την προσωπική της ζωή και το κομμάτι της μητρότητας.

Η Μαργαρίτα Ζαχαρίου είναι μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του νησιού και αυτή την περίοδο η τηλεοπτική της παρουσία είναι έντονη. 

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Beautiful People” και στον Νάκη Αντωνίου αναφέρθηκε στα παιδιά και στον σύζυγό της, κάτι που δεν συνηθίζει.

“Το να ισορροπώ ανάμεσα στη μητρότητα και σε ένα επάγγελμα τόσο απαιτητικό όπως αυτό του ηθοποιού νομίζω πως έχει να κάνει με το πόσο παρών είσαι. Τα παιδιά δέχονται ως “φυσιολογική” τη δική τους καθημερινότητα και κανονικότητα. Ξέρουν ότι η μαμά τους έχει εποχές που δουλεύει πολύ και εποχές που είναι πολλές ώρες στο σπίτι […] Όσο για την προσωπική μου ζωή θεωρώ πως στην Κύπρο πρέπει να το θέλεις και ενδεχομένως να το επιδιώκεις να ασχοληθεί κάποιος με την προσωπική σου ζωή […] Μένω σε ένα απλό δυάρι και αμφιβάλλω αν η ζωή μου έχει μεγάλες διαφορές με τη ζωή του γειτονικού σπιτιού”, ανέφερε η ηθοποιός. 

Κατόπιν, αναφερόμενη στον σύζυγό της, Στέφανο, είπε: “Είμαστε παντρεμένοι σχεδόν δέκα χρόνια. Δεν ξέρω ακριβώς τις σημαίνει επιτυχημένος γάμος και αν αυτό είναι το ζητούμενο στο κάτω – κάτω […] Υπάρχει μία κατανόηση σε σχέση με τις δύσκολες συνθήκες που έχει η δουλειά μου αλλά και η δουλειά του Στέφανου που είναι μουσικός”
 

Tags Μαργαρίτα Ζαχαρίου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0425 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2794 s // Total time: 2.3219 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X