Χριστιάνα Θεοδώρου: Επισκέφθηκε τα χιόνια με την κόρη της και τον σύντροφό της [εικόνες]


Χριστιάνα Θεοδώρου: Επισκέφθηκε τα χιόνια με την κόρη της και τον σύντροφό της [εικόνες]

Τα χειμωνιάτικα οικογενειακά τους στιγμιότυπα.

Μια τρυφερή ανάρτηση την οποία επίσης τρυφερά και γλυκά σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έκανε χθες, Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, η Χριστιάνα Θεοδώρου. 

Η γνωστή Κύπρια επισκέφθηκε μαζί με τον σύντροφό της και την κορούλα τoυς, τα χιόνια, και μας αποκάλυψε στο κείμενο που έγραψε, πως δεν κοίταζε τίποτα άλλο πέραν της μικρούλας, Χρύσας, η οποία έχει μια μαγική ικανότητα που την κάνει ξεχωριστή στα μάτια της. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Θεοδώρου: Γιόρτασε την πρωτοχρονιά με την κόρη της 17 ημέρες αργότερα! [εικόνες]

 Συγκεκριμένα στη λεζάντα του post σχολίασε τα ακόλουθα: "Aυτή εδώ, η μόλις 13μηνων #ashionista είναι η αδυναμία, η λατρεία, η αγάπη, ο ερωτας μου...!! Αυτή εδώ καταφέρνει να κάνει ένα ολόλευκο τοπίο να χάνεται μπροστά της... Γιατι ενώ πήγαμε για να δούμε τα χιόνια, καταλήξαμε να βλέπουμε όπως πάντα μόνο εκείνη και να μην μας νοιάζει τι υπήρχε γύρω μας... Γιατί έχει μια μαγική ικανότητα να κάνει τα πάντα γύρω της να μοιάζουν ασήμαντα μπροστά στη σημαντικοτητα της..!!!Υ. Γ. Νομίζω πως όλες οι μανούλες κάπως έτσι θα νιώθετε με τα θαυματακια σας, ε;" Δείτε τις εικόνες τους στην πιο κάτω gallery:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Χριστιάνα Θεοδώρου, συντροφοσ, ΧΙΟΝΙΑ, κόρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0194 s // Total time: 0.0197 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X