Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η επίσκεψη στην προεδρική οικία με την Ιλάειρα και οι συζητήσεις με την Πρώτη Κυρία! [βίντεο]


Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η επίσκεψη στην προεδρική οικία με την Ιλάειρα και οι συζητήσεις με την Πρώτη Κυρία! [βίντεο]

Οι εκπλήξεις που θα έχουν στον γάμο τους το ερχόμενο καλοκαίρι.   

Καλεσμένοι στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής, 21 Ιανουαρίου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η μέλλουσα σύζυγός του, Ιλάειρα. 

Το ζευγάρι μίλησε για το love story του που μονοπώλησε τα media το τελευταίο διάστημα ενώ αποκάλυψαν πως ήταν η επίσκεψη τους στην Προεδρική οικία, καθώς το προεδρικό ζεύγος του νησιού είναι οι νονοί του. 

“Ο γάμος όταν το συζήτησα με την Ιλάειρα μου έκανε το χατίρι όταν της είπα ότι θέλω να τον κάνουμε στην Κύπρο, μου είπε ότι θέλεις εσύ. Θα γίνει στις 28 Αυγούστου, στη Λεμεσό. Σας έχουμε εκπλήξεις μεγάλες που δεν μπορούμε να τις ανακοινώσουμε ακόμα όσον αφορά στους καλλιτέχνες που θα έχουμε καλεσμένους να τραγουδήσουν. Τον επόμενο μήνα τον Φεβρουάριο, εδώ στο χωρίο της Ιλάειρας, στον Άγιο Κωνσταντίνο, Φθιώτιδας θα έχουμε τους αρραβώνες […] Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου άνοιξαν το σπίτι τους (σ.σ. το προεδρικό ζεύγος) γιατί καταλαβαίνετε πόσο βαρυφορτωμένο πρόγραμμα έχουν. Ήθελαν πάρα πολύ να γνωρίσουν την Ιλάειρα. Πήγαμε στο σπίτι στη Λεμεσό. Η νονά μου ακύρωσε ότι είχε για δύο ώρες, μας υποδέχτηκε, έφτιαξε γλυκά, ήθελε να μάθει τα πάντα, μας υποσχέθηκε ότι θα είναι βεβαίως και στον γάμο”, εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags μαυρικιος μαυρικιου,ιλαειρα,διασημοι,showbiz,gossip,celebrities,showbiz cy,showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5442 s (277 Queries.) // Parse time: 0.4074 s // Total time: 2.9516 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X