Ντέμης Νικολαΐδης: Συγκινήθηκε όταν μίλησε για τα παιδιά του! Η νέα ζωή μετά τη Βανδή


Ντέμης Νικολαΐδης: Συγκινήθηκε όταν μίλησε για τα παιδιά του! Η νέα ζωή μετά τη Βανδή

Οι αποκαλύψεις που έγιναν

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έδωσε σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Game Night και μεταξύ άλλων μίλησε για το πως είναι να είσαι πατέρας με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή να δακρύζει από συγκίνηση.

"Σταματάει το εγώ. Λες "ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι. Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν" είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης φανερά συγκινημένος. Δείτε το απόσπασμα:

Στην εκπομπή το "Πρωινό" την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως είναι η ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη μετά τον χωρισμό του από την Δέσποινα Βανδή. Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε: "Μπορεί να ήταν επιθετικός αλλά παίζει άμυνα με την δημοσιότητα. Ο Ντέμης Νικολαΐδης ζει στο σπίτι του στην Παιανία είναι όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι, είναι μόνος του. Πριν από λίγους μήνες είχαν γράψει ότι έχει σχέση με κορίτσι του gntm και όταν ο Ντέμης το άκουσε είπε “βρε παιδιά δείξτε μου ποια είναι αυτή η κοπέλα για να την μάθω και εγώ”. Πηγαίνει στη εταιρεία του, βλέπει παλιούς φίλους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν βγαίνει έξω και είναι όλη την ώρα πάνω από την τηλεόραση και κοιτάζει μόνο τα αθλητικά κανάλια. Έχει προτάσεις να πάει σε θέατρα… κρατάει μία σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα"

Tags ντεμης νικολαιδης, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3481 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3924 s // Total time: 2.7406 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X