3 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από τη τσάντα σου το χειμώνα


3 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από τη τσάντα σου το χειμώνα

Θα σε βγάλουν από τη “δύσκολη” θέση ανά πάσα στιγμή.

Διανύουμε τις πιο κρύες μέρες του χρόνου όπου η χαμηλή θερμοκρασία μπορεί να έχει επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας. Ίσως να έχεις προσέξει ότι το δέρμα σου γίνεται πιο ξηρό τέτοια εποχή. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποια προϊόντα - που ίσως δεν πιστεύεις ότι είναι τόσο σημαντικά - μπορούν μα σε σώσουν από δύσκολες καταστάσεις. Ποια είναι αυτά;

#1. Lip balm

Μπορεί να νομίζεις ότι δεν το χρειάζεσαι αλλά σκέψου να βρίσκεσαι στο γραφείο ή σε μια έξοδο και να νιώσεις τα χείλη σου τόσο στεγνά που δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να μπορείς να κάνεις για να τα ενυδατώσεις! Ο πόνος από το κάψιμο είναι αφόρητος!

#2. Αντισηπτικό χεριών

Είναι αυτονόητο πλέον, ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε αντισηπτικό χεριών μιας και βρισκόμαστε σε μια δύσκολη εποχή όπου η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να μας κτυπά την πόρτα. Και για να είμαστε ειλικρινείς έχει ήδη γίνει ένα από τα πιο σημαντικά “αξεσουάρ” που κουβαλάμε πάντα στην τσάντα μας. Σκοτώνει τα βακτήρια επιτόπου είτε το χρησιμοποιήσεις στα χέρια είτε σε κάποια επιφάνεια.

#3. Κρέμα χεριών

Εκτός από το ότι η κρέμα χεριών μπορεί να σε σώσει από τη ξηροδερμία που προκαλεί ο χειμώνας, είναι το σωτήριο προϊόν που θα σε ανακουφίσει μετά από τις πολλές χρήσεις αντισηπτικού μιας και το αλκοόλ που περιέχει ξηραίνει περισσότερο το δέρμα.

 

Photo credits: istock

Tags beauty, WINTER BEAUTY ESSENTIALS, MUST HAVE PRODUCTS, skincare, Ομορφια, προϊοντα ομορφιας, περιποιηση σωματος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8574 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3378 s // Total time: 2.1952 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X