Έχετε δει τον πατέρα του Σάκη και του Απόστολου Ρουβά; [εικόνα]


Έχετε δει τον πατέρα του Σάκη και του Απόστολου Ρουβά; [εικόνα]

Τα σπάνια στιγμιότυπα του που πετύχαμε.

Τον Κωνσταντίνο Ρουβά, πατέρα του Σάκη και του Απόστολου Ρουβά, έτυχε να πετύχουμε σε σπάνια στιγμιότυπα του, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Οι γονείς του τραγουδιστή, επιλέγουν να κρατάνε χαμηλό προφίλ, χωρίς να προκαλούν, καθώς ούτε να πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις με τα διάσημα παιδιά τους.

Ο Κωνσταντίνος Ρουβάς όπως αναφέρει το bigpost.gr εργαζόταν ως οδηγός ασθενοφόρου και χώρισε από τη μητέρα του τραγουδιστή το 1984, όταν ο Σάκης Ρουβάς ήταν 12 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Η έξοδος της οικογένειας Ρουβά στα χιόνια που λατρέψαμε! [εικόνα]

Κάτι που είναι άγνωστο στους περισσότερους είναι πως ο πατέρας του Σάκη Ρουβά έχει μεγάλη αγάπη για το θέατρο. Μάλιστα είχε δηλώσει παλιότερα στη Real News: "Για μένα η υποκριτική είναι έρωτας. Ένας έρωτας μεγάλος που τον κουβαλούσα από παιδί. Η τέχνη για εμένα δε διδάσκεται. Απλώς καλλιεργείται. Το θέατρο είναι το οξυγόνο μου. Το αγαπώ πολύ".

Όσο για τα παιδιά του ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος: "Καμαρώνω για όλα μου τα παιδιά. Αγαπώ πολύ τους γιους μου και θέλω όλοι να είναι ευτυχισμένοι. Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του ανθρώπου". Δείτε την gallery πιο κάτω:

 

*με πληροφορίες από dailystarscyprus.com

Tags σακης ρουβας, αποστολος ρουβας, διασημοι, πατερας, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1230 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4251 s // Total time: 2.5481 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X