Νέα αποκάλυψη σοκ: 16χρονη κατήγγειλε γνωστό Έλληνα παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική επίθεση


Νέα αποκάλυψη σοκ: 16χρονη κατήγγειλε γνωστό Έλληνα παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική επίθεση

Πρόκειται για παίκτη ριάλιτι που βλέπουμε αυτό το διάστημα στις οθόνες μας

Στην εισαγγελία προς αξιολόγηση βρίσκεται η μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση που κατέθεσε μία 16χρονη μέσω της δικηγόρου της, εις βάρος γνωστού παίκτη ριάλιτι. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του T-live στον Alpha, η μήνυση κατατέθηκε στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη του περασμένου χρόνου.

Όπως ισχυρίστηκε η ανήλικη μαθήτρια, επέστρεφε στο σπίτι της μετά από νυχτερινή έξοδο και διέσχιζε την πλατεία, όταν ο γνωστός παίκτης ριάλιτι την τράβηξε από την κουκούλα, την ακινητοποίησε και αρπάζοντάς την από την κουκούλα και τη θώπευσε στους γοφούς. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η 16χρονη, ο παίκτης ριάλιτι δεν δίστασε να της προτείνει να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ. Η 16χρονη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τον καταγγελλόμενο, έτρεξε στο σπίτι της και την επόμενη ημέρα μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

Ο διαγωνιζόμενος σε γνωστό τηλεοπτικό ριάλιτι κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα. Ο ίδιος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρους του παίκτη ριάλιτι. Η δικηγόρος της ανήλικης, κ. Μαρία Γαλλιού μίλησε στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου. «Ο θύτης προέβη σε θωπείες σε περιοχή κοντά στους μηρούς της ανήλικης παθούσας, 16 ετών περίπου, καθώς και σε θωπείες και στους γλουτούς της. Αυτές οι χειρονομίες όμως συνοδεύτηκαν και με προτάσεις για την τέλεση ασελγών πράξεων, δηλαδή της ζήτησε να τον συντροφεύσει στην οικία του. Όταν η παθούσα αρνήθηκε την πρόταση επανειλημμένα , τότε το συμβάν έληξε. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως όλα αυτά συνέβησαν σε δημόσιο χώρο» είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της ανήλικης. 

Tags gossip, τατιανα στεφανιδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6766 s (278 Queries.) // Parse time: 0.2966 s // Total time: 3.9732 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X