“Survivor”: Πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού και αυτή την Κυριακή


“Survivor”: Πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού και αυτή την Κυριακή

Έφτασε μέχρι 53,8% στο δυναμικό κοινό!   

Σταθερά ψηλά στους πίνακες της τηλεθέασης βρίσκεται το Survivor που διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το Σάββατο 15/1, το Survivor κατέγραψε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 22,5% στο γενικό σύνολο και 23,5% στο δυναμικό κοινό. Την Κυριακή 16/1 το Survivor ήταν πρώτο σε τηλεθέαση, με μέσο όρο 22,2% στο γενικό σύνολο και 25,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ έφτασε μέχρι 52,5% στο γενικό σύνολο και 53,8% δυναμικό κοινό.

Κάθε επεισόδιο επιφυλάσσει και μία ανατροπή αφού από μέρα σε μέρα όλα φαίνεται να αλλάζουν στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Οι δυσκολίες είναι πολλές, οι σχέσεις δοκιμάζονται και οι ισορροπίες είναι εύθραυστες. Οι Διάσημοι μπορεί να κατάφεραν να εξασφαλίσουν το σκέπαστρο για την καλύβα τους το Σάββατο, οι επιδόσεις τους όμως δεν ήταν εξίσου καλές στο αγώνισμα της ασυλίας την Κυριακή. Οι Μαχητές από την άλλη πλευρά μετρούν πολλές απώλειες αφού μετά την αποχώρηση της Παρασκευής Σταματοπούλου έχουν να διαχειριστούν και τις αποχωρήσεις της Κρυσταλίας Κουτσιμάνη, του Σταμάτη Καλαφατά και του Θανάση Μπέλλου οι οποίοι δε θα συνεχίσουν στο παιχνίδι. 

Ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων ψηφίστηκε ο Βαλάντης, ενώ  η στάση του στο χθεσινό Συμβούλιο και ειδικότερα απέναντι στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τον έχει θέσει πλέον στο περιθώριο της ομάδας. Η ομάδα των “Διασήμων” ψήφισε στρατηγικά με στόχο τους να αποχωρήσει ο τραγουδιστής, θέτοντας ως υποψήφιους τον Γιώργο Πηλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη. 

Tags survivor, νουμερα τηλεθεασης, διασημοι, μαχητες, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5809 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3345 s // Total time: 2.9155 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X