Πόσο ερωτευμένη είσαι;


Πόσο ερωτευμένη είσαι;

Αυτά είναι μερικά σημάδια που επιβεβαιώνουν πως δεν «πεθαίνεις» για το σύντροφό σου.

Μερικές πέφτουν στα πατώματα, αγωνιούν για ένα τηλεφώνημα και περιμένουν πώς και πώς να συναντηθούν με τον καλό τους. Κάποιες άλλες όμως νιώθουν ότι ο σύντροφό τους δεν τις «γεμίζει» ψυχικά.

Αγνοείς τα τηλεφωνήματά του
Ξεχνάς να του τηλεφωνήσεις, μετά από πολλές αναπάντητες. Διαβάζεις το μήνυμα που σου έχει στείλει, αλλά βαριέσαι να απαντήσεις και γενικά δεν τρελαίνεσαι να μιλήσεις μαζί του.

Μήπως το relationship status σου στο facebook είναι ακόμα single;
Δε θες να ξέρουν οι άλλοι πως είσαι σε σχέση γιατί θες να αφήσεις μία πόρτα ανοιχτή σε περίπτωση που γνωρίσεις κάποιον άλλον. Αυτό είναι μια τρανή απόδειξη πως δεν έχεις σκοπό να μείνεις για πολύ καιρό μαζί του και το κυριότερο πως δεν περνάς και τόσο καλά.

Σχέση ή φιλία;
Επιμένεις ότι «είναι καλό παιδί» αλλά περισσότερο τον βλέπεις σα φίλο παρά σαν ερωτικό σύντροφο. Όσα δώρα κι να σου πάρει, όσο και να σε πλησιάσει, εσύ δεν μπορείς να αισθανθείς κάτι παραπάνω, πέρα από φιλία.

Περνάς ωραία αλλά...
Προτιμάς να μείνεις στο σπίτι, να βρεθείς με τις κολλητές σου ή να μείνεις ακόμη λίγο στο γραφείο και να προφασισθείς ότι είσαι κουρασμένη! Αυτά είναι ξεκάθαρα μηνύματα ότι όσο καλά κι αν περνάς υπάρχουν πράγματα που σε ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο.

Έρωτας, τί είναι αυτό;
Το αποφεύγεις συστηματικά. Αν συμβαίνει και αυτό τότε μάλλον πρέπει να φύγεις από αυτή τη σχέση.

Tags σχεσεις, σχεση, love, affair, ερωτευμένη, ερωτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4710 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2303 s // Total time: 2.7013 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X