Η σειρά που πρέπει να δεις σίγουρα αυτόν τον Ιανουάριο! 


Η σειρά που πρέπει να δεις σίγουρα αυτόν τον Ιανουάριο! 

Αξίζει να την προσθέσεις στη watching list σου!   

Όλο αυτό το διάστημα με την πανδημία και τον περιορισμό στο σπίτι, έχουμε δει άπειρες, θα έλεγε κανείς, ταινίες και σειρές στην τηλεόραση και ενδεχομένως να επιλέξαμε και κάποια είδη που αρχικά δεν ανταποκρίνονταν στα γούστα μας ωστόσο πειραματιστήκαμε στις επιλογές μας. 

Χωρίς να γνωρίζω τα γούστα σου, έχω να σου προτείνω μία ενδιαφέρουσα σειρά, που αξίζει να επιλέξεις να παρακολουθήσεις αυτό το διάστημα.

Πρόκειται για τη σειρά “Passport to freedom”, με προέλευση από τη Βραζιλία, η οποία αποτελείται από 8 επεισόδια και φέρνει στην οθόνη σου η Nova Cyprus, κάνοντας πρεμιέρα στο Νοvacinema4, στις 26 Ιανουαρίου στις 22:00 και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα. 

Το 1935, η Aracy de Carvalho πηγαίνει στη Γερμανία και παίρνει μια θέση στο τμήμα διαβατηρίων του προξενείου της Βραζιλίας στο Αμβούργο. Εκεί κατάφερε να σώσει πολλούς Εβραίους από τη φυλακή και το ολοκαύτωμα διευκολύνοντας την έκδοση βίζας για τη Βραζιλία. Ο João Guimarães Rosa καλείται να γίνει υποπρόξενος της Βραζιλίας και συναντά την Aracy την πρώτη μέρα της δουλειάς του και αμέσως την ερωτεύεται. Ο João συνειδητοποιεί ότι η Aracy κάτι κρύβει και τη ρωτά. Η Aracy εξηγεί ολόκληρο το σχέδιο της στον João. Διστάζει, αλλά σύντομα πείθεται ότι ήταν το σωστό. Η Aracy προσελκύει επίσης την προσοχή του Ναζί Thomas Zumkle, ενός σημαντικού καπετάνιου των SS. Ο Zumkle αποκτά εμμονή με την ανακάλυψη του μυστικού της Aracy και οι συχνοί υπαινιγμοί του, θέτουν σε κίνδυνο όλη τη βοήθεια που προσφέρει στους Εβραίους.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Sophie Charlotte, Rodrigo Lombardi και Peter Ketnath. 


 

Tags nova cyprus, passport to freedom, σειρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6604 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3108 s // Total time: 2.9711 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X