Δημήτρης Αλεξάνδρου: Εμφανώς φορτισμένος μιλάει για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη on air


Δημήτρης Αλεξάνδρου: Εμφανώς φορτισμένος μιλάει για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη on air

Ο διάλογος με τον δικηγόρο του φερόμενου ως ατόμου που διέρρευσε το ροζ βίντεο.  

Σάλος προκλήθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε με την αποκάλυψη που έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα social media, δίνοντας στη δημοσιότητα το όνομα του άντρα που ισχυρίζεται εκείνη ότι διέρρευσε το ροζ βίντεο.

Ο δικηγόρος του άντρα αυτού κατόπιν εντολής του πελάτη του, προχώρησε σε μήνυση κατά της γνωστής influencer για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σύντροφος της Ιωάννας Τούνη το πρωί της Δευτέρας, 17 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Super Κατερίνα” είπε: “Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου”.

Κατόπιν ο δικηγόρος απάντησε: “Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά. Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου. Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία.

Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του”.

Ο Αλεξάνδρου, πρόσθεσε: “Θέλω να πω ότι πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Δεν το λέω επειδή είναι κοπέλα μου. Ξαφνικά τα πόδια χτυπάνε το κεφάλι. Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο να λέει ότι ο εντολέας του είναι και θιγμένος. Ένας άνθρωπος που βλέπει να τραβάνε βίντεο μία κοπέλα που δεν το γνωρίζει... Και δεν το λέω μόνο για την κοπέλα μου. Δηλαδή στην υπόθεση της 24χρονης;” 


 

Tags δημητρης αλεξανδρου, διασημοι, ιωαννα τουνη, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6770 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4379 s // Total time: 3.1149 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X