Πως να καθαρίσεις τις ακαθαρσίες από τη βούρτσα μαλλιών


Πως να καθαρίσεις τις ακαθαρσίες από τη βούρτσα μαλλιών

Ένα σημαντικό βήμα που πολλές φορές παραλείπουμε.

Το να έχεις καθαρές βούρτσες μαλλιών είναι εξίσου σημαντικό με το μπάνιο. Δεν θα χρησιμοποιούσες το ίδιο βρόμικο νερό μπάνιου, οπότε γιατί να χρησιμοποιήσεις την ίδια βρόμικη βούρτσα μαλλιών;

Όλες γνωρίζουμε ότι πρέπει να καθαρίζουμε τα πινέλα του μακιγιάζ μας, αλλά για κάποιο λόγο οι βούρτσες μαλλιών συχνά ξεχνιούνται. Φαντάσου το εξής: Μόλις ολοκληρώσεις το λούσιμο των μαλλιών σου, έχεις ωραία και καθαρά μαλλιά χάρη σε κάποιο κορυφαίο επαγγελματικό σαμπουάν και conditioner. Και στη συνέχεια, παίρνεις τη βούρτσα ή τη χτένα σου που έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν χιλιάδες φορές σε βρόμικα μαλλιά και τη χρησιμοποιείς στα φρεσκοπλυμένα μαλλιά σου.

Μαζί με τις τούφες σπασμένων μαλλιών και υπολείμματα προϊόντων, μπορεί να συσσωρευτούν ακάρεα σκόνης, νεκρά κύτταρα του δέρματος και έλαια. Αυτό είναι σίγουρα λόγος για να αναπτυχθούν χιλιάδες βακτήρια στη βούρτσα σου με αποτέλεσμα ο  κίνδυνος μόλυνσης να είναι υψηλός – κάτι που μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής καθώς και να κάνει τα μαλλιά σου πιο λιπαρά.

Βλέποντας το πιο κάτω βίντεο μπορείς να μάθεις πώς να καθαρίσεις σωστά τη βούρτσα σου:

 

Tags beauty, HAIR BRUSH, CLEAN HAIR BRUSH, hair, Ομορφια, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0712 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2777 s // Total time: 2.3489 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X