Είναι επίσημο! Η σειρά "Emily in Paris" ανανεώθηκε για δύο ακόμα σεζόν!


Είναι επίσημο! Η σειρά "Emily in Paris" ανανεώθηκε για δύο ακόμα σεζόν!

Τα νέα που ενθουσίασαν όλες τις fashionistas και τις fans της σειράς του Netflix.   

Πριν από λίγες μέρες, στις 22 Δεκεμβρίου, ανέβηκε στο Netflix ο δεύτερος κύκλος της σειράς που δημιούργησε ο Darren Star, τον οποίο παρακολούθησαν θεατές για συνολικά 107,6 εκατομμύρια ώρες την πρώτη εβδομάδα -κατατάσσοντάς τη δεύτερη στη λίστα του Netflix Global Top Ten για αγγλόφωνες σειρές (στην πρώτη θέση βρέθηκε η δεύτερη σεζόν του The Witcher).

Χθες, η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι οι περιπέτειες της Έμιλι στο Παρίσι θα συνεχιστούν όχι μόνο για άλλον έναν κύκλο αλλά για δύο!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Οι fans της σειράς περίμεναν σίγουρα ότι θα υπάρξει συνέχεια, μετά το τέλος του 2ου κύκλου που μας άφησε να αναρωτιόμαστε ποια είναι τελικά η απόφαση που πήρε η Emily (Lily Collins) για το μέλλον της. Θα επιστρέψει στο Σικάγο για να πάρει προαγωγή στην εταιρεία όπου εργάζεται ή θα δεχτεί την πρόταση της Sylvie (Philippine Leroy -Beaulieu) για να την ακολουθήσει στη νέα εταιρεία που θα ιδρύσει στο Παρίσι;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, τα γυρίσματα του 3ου κύκλου θα γίνουν στα στούντιο που έχουν δημιουργηθεί στα περίχωρα του Παρισιού (κάτι μας λέει ότι η Emily αποδέχτηκε την πρόταση να μείνει στη γαλλική πρωτεύουσα) την ερχόμενη άνοιξη ή το καλοκαίρι, ενώ ερευνάται η πιθανότητα να γίνουν και σε άλλες τοποθεσίες, όπως το Λονδίνο (κάτι μας λέει ότι ο Alfie aka Lucien Laviscount θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην επόμενη σεζόν).

Ο δημιουργός της σειράς Darren Star που έχει επίσης υπογράψει τεράστιες επιτυχίες όπως τα "Sex and the City", "Beverly Hills, 90210" και "Melrose Place", ολοκληρώνει αυτή τη στιγμή τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής "Uncoupled" (επίσης για το Netflix) και στη συνέχεια αναμένεται να αφοσιωθεί στη συγγραφή της 3ης σεζόν του "Emily in Paris".

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, θα ήθελε να δει την ηρωίδα του να εξελίσσεται στη συνέχεια της ιστορίας αλλά και να ρίξει φως σε αθέατες πτυχές του χαρακτήρα της. "Αυτό που πραγματικά δεν έχουμε δει είναι πώς είναι η Emily με τους ανθρώπους που έχει αφήσει πίσω της και πώς το να ζει στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλάζει τη σχέση της με την πατρίδα της", έχει πει σε συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας ότι τον έχει απασχολήσει η ιδέα να εμφανίσει και τους οι γονείς της στο σενάριο.

Πηγή: madamefigaro.gr 
 

Tags Lily Collins, Emily in Paris, netfix, σειρα, γυρισματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9594 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3556 s // Total time: 2.3151 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X