Κατερίνα Καραβάτου: "Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου...Αισθάνομαι εξουθενωμένη" [βίντεο]


Κατερίνα Καραβάτου: "Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου...Αισθάνομαι εξουθενωμένη" [βίντεο]

\"Δεν βγαίνω πολύ έξω δεν συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο\"

Bουρκωμένη και φανερά συγκινημένη καθ' όλη τη συνέντευξη της στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι", και στη Σίσσυ Χρηστίδου, εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής, 9 Ιανουαρίου, η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, δάκρυσε όταν είδε το αφιερωματικό video το οποίο της είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της εκπομπής, κυρίως όταν αντίκρυσε στα πλάνα, τα πρόσωπα του πατέρα της και της μητέρας της και έγινε αναφορά στο γάμο και το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη. 

Η Κατερίνα Καραβάτου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο συναισθηματικό βάρος που έχει μετά από όσα έχουν συμβεί στη ζωή της τους τελευταίους μήνες: "Αιθάνομαι εξουθενωμένη, ήταν αυτή η χρονιά μία πολύ ιδιαίτερη για εμένα και προσπαθώ να βρώ τα πατήματά μου. Παλιότερα νόμιζα ότι είμαι ένας πολύ ανοιχτός άνθρωπος και πως εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου. Τελικά κατάλαβα ότι είμαι ένας κλειστός άνθρωπος. Χρειάζομαι μία παρότρυνση για να είμαι αισιόδοξη. Mε πήραν τηλέφωνο από το περιοδικό ΟΚ για να θυμηθώ την καλύτερη στιγμή μου το 2021 και μόλις το άκουσα, κάγχασα και γέλασα. Βέβαια έχω καλά τα παιδιά μου και αυτό έχει σημασία[...]Αν κάτι με έσωσε, ήταν ότι όταν ήρθα για πρώτη φορά στην Αθήνα είχα παντελή άγνοια κινδύνου. Μετά βρήκα τα πατήματά μου. Είμαι λίγο περίεργη. Δεν βγαίνω πολύ έξω δεν συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο. Για αυτό και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι γίνονται φίλοι μου. 'Εχω ένα πολύ καλό. Ξεχνώ. Το πρώτο σχόλιο που διάβασα ποτέ για εμένα είναι ότι είχα μία πολύ τσιριχτή φωνή. 'Οταν διαβάζω πράγματα για μένα εκτιμώ όσα γίνονται καλόπιστα, όταν κάποιος θέλει να με διορθώσει. Τα σκέφτομαι και τα βελτιώνω. Πρόσφατα μου είπε η 'Ελενα Χριστοπούλου πως είχα χαμένο το βλέμμα μου σε μια εκπομπή. Πράγματι μπήκα και το είδα και ήταν αλήθεια και το διόρθωσα".

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρατερός Κατσούλης αποκαλύπτει για τον χωρισμό του: "‘Έχουν γραφτεί τέρατα" [βίντεο]

Μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε και ένα πρόσφατο περιστατικό με την κόρη της Αέλια που αφορά στην απώλεια της μητέρας της Κικής, όταν της εξήγησε να πει στο σχολείο της πως "έχασε" τη γιαγιά της: "Μαμά ήρθαν όλοι και μου έδιναν συλληπητήρια. 'Οτι συμβαίνει σε αυτή την οικογένεια το μαθαίνουν όλοι αμέσως". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

με πληροφορίες από:queengr

Tags gossip, showbiz, celebrities, κατερίνα καραβάτου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5033 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2394 s // Total time: 2.7427 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X