Βίκυ Καγιά: Μιλάει για τις δύσκολες περιόδους στη σχέση της με τον σύζυγό της


Βίκυ Καγιά: Μιλάει για τις δύσκολες περιόδους στη σχέση της με τον σύζυγό της

Θα συγχωρούσε την απιστία;

Μια εφ' όλης της ύλης σε γιορτινή διάθεση συνέντευξη, παραχώρησε σε πρόσφατο τεύχος του περιοδικού ΟΚ! η Βίκυ Καγιά. 

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, με την ίδια να εξομολογείται τις δύσκολες περιόδους που έζησαν μαζί ως ζευγάρι. 

Πιο κάτω ακολουθεί απόσπασμα δηλώσεων της:

Διαβάστε ακόμα: Βίκυ Καγιά: Που την πέτυχαν οι paparazzi μαζι με τον γιο της σε μια γλυκιά τους έξοδο; [εικόνες]

Περάσατε ποτέ δύσκολες περιόδους στη σχέση σας;

"Φυσικά, καλέ, πού ζεις; (Γελάει.) Επειδή είμαστε δύο πολύ εργατικοί άνθρωποι που έχουμε κατακτήσει πολλά πράγματα από μόνοι μας, η ομαδικότητα και ο κώδικας επικοινωνίας που έχουμε μας έχει βγάλει και από τα πιο δύσκολα. Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι ένα λάθος που κάνουν τα ζευγάρια. Οφείλεις να βλέπεις ποιος είναι πραγματικά ο άλλος, με τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Η αμοιβαία αποδοχή είναι μεγάλο πράγμα".

Συγχωρείς την απιστία;

"Δεν μπορώ, δεν μπορώ την απιστία. Το έχεις βιώσει; Και πάρα πολύ μάλιστα. Κατ’ εξακολούθηση από τον ίδιο άνθρωπο. Την πρώτη φορά αντέδρασα ήρεμα. Είπα «ξέρω τι συμβαίνει, δες το και φτιάξ’ το». Τη δεύτερη πιο έντονα, την τρίτη ακόμα πιο έντονα και την τέταρτη δεν με ξαναείδε ούτε σε χριστουγεννιάτικη κάρτα! Όταν γνώρισες τον Ηλία, τόσο εσύ όσο και εκείνος είχατε περάσει δύσκολα στην προσωπική σας ζωή. Κι αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που μας ένωσαν χωρίς να χρειαστεί ποτέ να το πούμε. Είχαμε πολύ παρόμοιες εμπειρίες. Με τον Ηλία δεν χρειάζεται να πού με πολλά. Συνεννοούμαστε με τα μάτια. Από την αρχή υπήρχε μια εμπιστοσύνη
και φροντίδα μεταξύ μας".

Tags gossip, showbiz, celebrities, βικυ καγια, ΣΥΖΥΓΟΣ, διασημοι, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0065 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0340 s // Total time: 0.0405 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X