Τζένη Μπότση: Η νοσηλεία της δίχρονης κόρης της και ο κορωνοιός που την ταλαιπωρεί [εικόνα]


Τζένη Μπότση: Η νοσηλεία της δίχρονης κόρης της και ο κορωνοιός που την ταλαιπωρεί  [εικόνα]

Ο λόγος που έκανε περήφανους τους γονείς της η μικρή Αλίκη.

Την νοσηλεία της κόρης της, Αλίκης, αποκάλυψε με ανάρτηση της στο instagram, η Τζένη Μπότση.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, έκανε αλλαγή του χρόνου του μέσα στο νοσοκομείο, καθώς η δίχρονη Αλίκη της, χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω μιας ασθένειας που την ταλαιπώρησε.

Διαβάστε ακόμα: Τζένη Μπότση-Αλέξανδρος Μιχαλάς: Βάφτισαν την κόρη τους μακριά από τα φλας! Δημοσίευσαν υπέροχες εικόνες

Μεταξύ άλλων ,η Τζένη Μπότση στη λεζάντα του post που ανέβασε, έγραψε πως η ίδια έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Η πρώτη φωτογραφία της χρονιάς ανήκει στο πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο!!! που κατάφερε να περάσει αξέχαστα 5 μέρες στο νοσοκομείο,κάνοντας τη μαμα και τον μπαμπά της, για μια ακόμα φορά, περήφανους για τον τρόπο με τον οποίο συνεργάστηκε! Αλλάξαμε λοιπόν χρονιά εκεί…. Μαζί με τους υπέροχους γιατρούς και το ακούραστο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό…. Η Αλίκη τους θυμάται όλους , τη Μιμή, την Αννα, τον Χάρη και πάνω απ´ολους τη Μαρία με το μονοκερο … , εγώ θα προσθέσω τη Γιουλη , που ήταν η δύναμη μου.Δεν περιμένω να διαβάσουν αυτές τις γραμμές αυτοί οι άνθρωποι, όμως τους στέλνουμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας! Και τώρα που εγώ βρέθηκα θετική, η Αλίκη μου λέει να πάρω κι εγώ σιροπακι για να γίνω καλά…Είναι για όλους μας μια δύσκολη περίοδος, πάμε με όρεξη να ρουφηξουμε το 22!!!! Και επειδή διαβάζω συχνά ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο να σας θυμίσω ότι ένα πράγμα είναι: η αγάπη!!! Και είναι στο χέρι μας να την εξαπλωσουμε παντού! Καλή μας χρονιά λοιπόν!" Δείτε τη σχετική εικόνα πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, κόρη, τζενη μποτση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7479 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3732 s // Total time: 3.1211 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X