Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το Survivor


Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το Survivor

Οι λόγοι δεν είναι οικογενειακοί

To χθεσινό συμβούλιο του νησιού έκρυβε μια μεγάλη ανατροπή. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν ανακοινώσει ποιος εκ των Μυριέλλα, Βαλάντης και Ευριδίκη θα αποχωρούσε είπε: "Έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω. Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει και με την συνέχεια του παιχνιδιού και με τις διαδικασίες, οι οποίες θα ακολουθήσουν. Μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λογούς οι οποίοι προϋπήρχαν. Τι σημαίνει αυτό, επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψηφίους για αποχώρηση, ο κόσμος ήδη με την θετική τους ψήφο έχουν στηρίξει αυτούς τους τρεις παίκτες. Από την στιγμή που έχουμε ήδη έχουμε αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κλειδώσει η ψηφοφορία.

Οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor αλλά θα παραμείνουν υποψήφιοι και για αυτή την εβδομάδα, ο κόσμος έχει ψηφίσει, θα κρατήσουμε την ψηφοφορία ως έχει, η καταμέτρηση έχει γίνει και θα κρατήσουμε την ίδια ψηφοφορία. Την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο κόσμος θα ψηφίσει μόνο εκείνους για τα ίδια λεπτά".

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου μέσα από την εκπομπή "Super Κατερίνα" αποκάλυψε μιλώντας με ιθύνοντες του ΣΚΑΙ πως οι λόγοι δεν είναι ακριβώς οικογενειακοί. "Μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μου διευκρίνισαν ότι ο λόγος δεν είναι ακριβώς οικογενειακός. Είναι προσωπικοί οι λόγοι που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση". 

Tags survivor, gossip, showbiz cy, Γιάννης Χατζηγεωργίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4398 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3342 s // Total time: 2.7740 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X