Survivor Μυριέλλα Κουρεντή: Πέθανε ξαφνικά ο σύντροφος της! Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της


Survivor Μυριέλλα Κουρεντή: Πέθανε ξαφνικά ο σύντροφος της! Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της

\'Ένιωθα πως ήθελα να πεθάνω\"

Η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή είναι στα τελευταία επεισόδια που προβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο. Η συμπάθεια που αναπτύχθηκε μεταξύ εκείνης και του Γιώργου Κατσαούνη από τους Μαχητές είχε ως συνέπει να γίνει στόχος πολλών επιθέσεων από συμπαίκτες της που θεωρούν πως δεν είναι συγκεντρωμένοι στο ριάλιτι. 

Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους όπως λένε και οι ίδιοι ενώ η Μυριέλλα έχει αναφέρει στο ριάλιτι για το πως βρίσκεται σε σχέση. Παλαιότερα είχε αποκαλύψει μια τραγική ιστορία που την σημάδεψε. Όπως είπε σε συνέντευξη της στην εκπομπή Πρωινό όταν ρωτήθηκε  τι σημαίνει το "π" που έχει σαν τατουάζ στο χέρι της απάντησε: "Είναι η αδερφή μου, η Πηνελόπη, είναι η αγαπημένη μου ταινία του Aronofsky και είναι ένας άνθρωπος που έχω χάσει, ο Πέτρος.Ήταν το αγόρι μου, ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Το 2010 τον έχασα, ήταν απρόβλεπτο, δεν το περιμέναμε. Ήταν πολύ νέος, “έφυγε” πολύ νωρίς, δεν μπορώ να σου πω τι έγινε, δεν ήταν θέμα υγείας, ήταν ξαφνικό. Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα νιώσω το συναίσθημα του να θέλω να πεθάνω. Δεν είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω, απλά, ένιωσα ότι δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί. Ήθελα να κοιμάμαι όλη μέρα! Κατάπληξη λέγεται αυτό, ζήτησα τη βοήθεια ειδικού". 

Σε άλλη συνέντευξη που έκανε επίσης παλαιότερα είπε: "Δεν δέχτηκα ποτέ ξανά τόσο μεγάλο πόνο στη ζωή μου, σίγουρα. Ήταν ο πρώτος μεγάλος χαμός που έζησα, ήταν απρόβλεπτο, κανείς δεν το περίμενε. Έγινε το 2010. Είμαι μια χαρά τώρα, έχουν περάσει 8 χρόνια δημιουργικά. Εψαξα πολλά που αφορούσαν τον εαυτό μου. Αναθεώρησα πολλά πράγματα και μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω τη δραματική, σκοτεινή, μελαγχολική μου πλευρά. Μέχρι τότε ήμουν ένα παιδί πάρα πολύ χαρούμενο, ήμουν σ' ένα δικό μου κόσμο. Η απώλεια αυτή με γείωσε, μ' έκανε να γίνω και καλύτερη καλλιτέχνιδα, λόγω της εμπειρίας που έζησα. Πίστεψα περισσότερο στον εαυτό μου όταν βγήκα από αυτή τη διαδικασία. Με βοήθησε πάρα πολύ η οικογένεια μου. Μετά από καιρό πήγα να μιλήσω μ' έναν ψυχίατρο-ψυχαναλυτή, κάναμε ψυχοθεραπεία και μου έκανε πάρα πολύ καλό. Ακόμα και να μην είχε συμβεί αυτό, η ζωή μου θα με είχε βγάλει στο δρόμο της ψυχοθεραπείας, γιατί βοηθάει". 

Tags Μυριέλλα Κουρεντή, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0058 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0342 s // Total time: 0.0400 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X