Στυλιάνα Μαραγκού: "Για δύο χρόνια δούλευα μηχανικά"


Στυλιάνα Μαραγκού: "Για δύο χρόνια δούλευα μηχανικά"

Η σύζυγος του Λώρη Λοϊζίδη εξομολογείται πρώτη φορά τη δύσκολη περίοδο που βίωσαν με την τρίδυμη κύηση της.   

Κοινή συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη παραχώρησαν ο Λώρης Λοϊζίδης και η σύζυγός του, Στυλιάνα Μαραγκού πρόσφατα.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη εμπειρία που βίωσαν όσον αφορά στην τρίδυμη κύηση που τελικά ολοκληρώθηκε σε δίδυμη κύηση, με τη Στυλιάνα να αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή μου. Μέχρι και την τελευταία στιγμή που μπήκα χειρουργείο για να γεννήσω τα δύο από τα τρία παιδιά, δεν γνωρίζαμε αν θα τα καταφέρναμε. Ήταν μία προβληματική κύηση. Για τρίδυμα μωρά έπρεπε να υπήρχαν τρεις ή έστω δύο πλακούντες. Στη δική μας περίπτωση με έναν πλακούντα μεγάλωναν τρία παιδιά [...] Ήταν μία πολύ σπάνια περίπτωση που συμβαίνει μία φορά στις 500.000 κυήσεις”.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στις στιγμές που ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της: “Αυτό το ένιωσα όταν έπρεπε να πάω στην Αγγλία για να κάνω επέμβαση διαχωρισμού αγγείων ώστε να τερματιστεί η κύηση για το ένα από τα τρία έμβρυα με σκοπό να σωθούν τα άλλα δύο [...] Ανά πάσα στιγμή υπήρχε ο φόβος να μην τα καταφέρουν”. 

Μιλώντας για το πώς το αντιμετώπισε, είπε: “Για δύο χρόνια δούλευσα μηχανικά, δεν αντιλαμβανόμουν το τι γινόταν. Στα τρεισήμισι χρόνια και μετά βρήκα τον εαυτό μου. Αν δεν είχα τη στήριξη του γυναικολόγου μου θα είχα πάθει κατάθλιψη”. 
 

Tags λωρης λοιζιδης, στυλιανα μαραγκου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9222 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3706 s // Total time: 2.2928 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X