Αργυρώ Ροτσίδου: Η συγκινητική εικόνα μέσα από το νοσοκομείο στη Γερμανία!


Αργυρώ Ροτσίδου: Η συγκινητική εικόνα μέσα από το νοσοκομείο στη Γερμανία!

Βρίσκεται εκεί, εδώ και τέσσερις μήνες, “πολεμώντας” τον καρκίνο.  

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες η Αργυρώ Ροτσίδου, σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου, όπου βρίσκεται σε νοσοκομείο της Γερμανίας λαμβάνοντας την κατάλληλη θεραπεία καθώς έχει διαγνωστεί με καρκίνο. 

Ο βουλευτής βρίσκεται βράχος στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα με εκείνη πριν από μερικές ώρες να κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση από το δωμάτιο του νοσοκομείου που τη φιλοξενεί όλο αυτό το διάστημα.

“4 μήνες τώρα κι αυτή η χρονιά φεύγει.. μια χρονιά που διδάχτηκα πολλά απ' αυτήν τη μεγάλη ανηφόρα. Έμαθα να υπομένω, έμαθα ν' αγωνίζομαι, ν' ακούω, έμαθα να ελέγχω συναισθήματα, ανακάλυψα τη δύναμη μου και το πείσμα μου, έμαθα να κλαίω αλλά και να προσεύχομαι όπως μου λέει και η μαμά μου. Μια χρονιά που και να θέλουμε να ξεχάσουμε.. όπως μου γράφουν σε ένα χαρτί.. για την οικογένεια μου κι εμένα θα είναι πάντα χαραγμένη σαν μια καρδιά σπασμένη. Το 2021 φεύγει και παίρνει μαζί του κι ένα μεγάλο μέρος της υγείας μου. Σίγουρα αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, είναι μοναχικά μέσα σε ένα ψυχρό δωμάτιο... Το 2022 εύχομαι να φέρει σε όλο τον κόσμο την υγεία του, που τελικά είναι ότι πιο σημαντικό”, έγραψε στην ανάρτησή της. Δείτε πιο κάτω το σχετικό post: 


 

Tags αργυρω ροτσιδου, Ευθυμιος διπλαροσ, διασημοι, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2232 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4024 s // Total time: 2.6257 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X