Khloé Kardashian: Με δημιουργία Celia Kritharioti στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν [εικόνες & βίντεο]


Khloé Kardashian: Με δημιουργία Celia Kritharioti στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν [εικόνες & βίντεο]

Λαμπερή κι εντυπωσιακή με φόρεμα της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Την Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη εμπιστεύτηκε η Khloé Kardashian για την εμφάνισή της στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Η τρίτη από τις αδελφές Kardashian εμφανίστηκε στο πάρτι της παραμονής με μ’ ένα Celia Kritharioti Couture ασημί μάξι φόρεμα διακοσμημένο στο χέρι με κρυστάλλους που αναδείκνυε άψογα τη σιλουέτα της.

Φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν όπου ποζάρει με το εντυπωσιακό φόρεμα ανέβασε η celebrity στο Instagram της, ενώ στο χέρι της κρατούσε ένα ποτήρι σαμπάνια.

Η Khloe Kardashian είναι η μεσαία από τις αδελφές Kardashian, η Kourtney και η Kim είναι οι δυο μεγαλύτερες, ενώ η Kendall και η Kylie Jenner οι δυο μικρότερες- και έχει αποκτήσει μία κόρη, την True, 3 ετών, από τη σχέση της με τον Tristan Thompson. Η σχέση της μάλιστα με τον διάσημο μπασκετμπολίστα του NBA έχει απασχολεί πολλάκις τα μίντια, αφού το φως της δημοσιότητας έχουν δει πολλές αποκαλύψεις για κατά συρροήν απιστίες του πρώην συντρόφου της. Ωστόσο, η Khloe Kardashian προσπαθεί να αφήσει πίσω της το παρελθόν της πολυτάραχης σχέσης της και η λαμπερή της εμφάνιση με δημιουργία Celia Kritharioti επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε καλή φάση της ζωής της.

Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της διάσημης οικογένειας Kardashian επιλέγει την Ελληνίδα σχεδιάστρια για την εμφάνισή του: το 2014 είχε φορέσει δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture η Kim Kardashian σε πάρτι για τα Όσκαρ. Δείτε το βίντεο και τις εικόνες πιο κάτω:

 

 

 

Πηγή:madamefigaro.cy

 

 

 

Tags khloe kardashian, gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, celia critharioti


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5862 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2197 s // Total time: 2.8058 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X